Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Základem fantastické komedie Pozemšťanky jsou lehce k mání je oblíbený příběh o laskavých mimozemšťanech, kteří ztroskotají na Zemi a spřátelí se s "domorodci". Téma začalo být módní po úspěchu Spielbergova snímku E.T.- Mimozemšťan; do oblasti těch "nejbližších setkání" mezi pozemšťany a mimozemšťany je posunul film Starman. V podání režiséra Juliena Templea se neobvyklý kontakt změnil ve ztřeštěnou galaktickou love story mezi kapitánem kosmické lodi z daleké planety a kalifornskou manikérkou Valerií - Dívka se má vdávat, ale její nastávající, doktor Ted Gallagher, se spíše než o snoubenku zajímá o hezké sestřičky. Frustrovaná dívka se marně pokouší získat zpátky Tedovu přízeň; když však v jejím bazénu havaruje kosmický člun se třemi mimozemšťany, začne mít docela jiné starosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Myslím že taková šílená komedie, a ještě navíc s Carreym a Goldblumem v obsazení, má celkem potenciál být skutečně srandovní. Využitý mi ale připadal jenom tak napůl, protože na úkor těch fakt legračních scén, je tam obrovská převaha scén trapných, a celkem nudných. Nějak je to hlavně Geenou Davis, která většinu filmu předvádí své vyzáblé tělo v bikinách, a divák místo aby slintal blahem nad její krásou, spíš v duchu prosí, ať už se ta škaredá paní oblíkne. Ale jak už jsem psala, je tam i pár scén, které jsou vtipné. A taky vynikající dance battle mezi marťanem a člověkem :-) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jeffa Goldbluma a Geenu Davis mam celkom rad, nakoniec som ich spoznal v MUCHE (1986) a chcel som ich vidiet aj v inom filme a okrem toho si tu zahrali aj ini znami herci, ktori v tom obdobi este neboli tak znami - Jim Carrey a Damon Wayans. Pozemstanky su len lacnou fantasmagoriou pripominajucou hlavne caro 80-tych rokov, ale pri pomysleni na mnoho daleko lepsich komedii z tych rokov sa tento film moze tisko schovat do kutika a hanbit sa... 02.05.2010 ______ Geena Davis - (Valerie) +++ Jeff Goldblum - (Mac) +++ Jim Carrey - (Wiploc) +++ Damon Wayans - (Zeebo) +++ Julie Brown - (Candy) +++ Michael McKean - (Woody) +++ Charles Rocket - (Ted) +++ Hudba: Nile Rodgers +++ ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to len kvôli Carreymu. Ale nestalo to za to. Ma tu len malu ulohu a aj ked robi rôzne grimasy, tak to nebolo vôbec vtipne. Je to taka neuveritelne infantilna hudobna komedia s velmi divnou stylizaciou, ktora mi vôbec nepripadala zabavna. Jednu hviezdicku davam za to mnozstvo znamych hercov, ktori sa v tomto filme zhovadili. 1/10. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Trojice ufounů přistane na zahradě v bazénu čerstvě opuštěné Geeny Davis a poznává pozemský svět. A já dostal přesně co jsem chtěl - praštěnou a trošku romantickou komedii u které jsem se dobře bavil. Davisová je krásná, s Goldblumem opět tvoří pár (i když až na konci), Wayans bezvadně tančí a Carrey si jako ten nejstupidnější z ufounů nacvičuje první škleby a ksichty. Efekty jsou jednoduché, stejně jako celý film, ale ničemu to nevadí. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Trochu trapné, trochu předpovídatelné a HLAVNĚ zbytečně málo vtipné. Některé scény byly jeden vtip za druhým (např. při "romantické" písničce, kdy hrdinka vzpomíná na chvíle se svým budoucím manželem) jako ve filmech Zucker-Zucker, a některé scény najednou prostě "mrtvé". Toho je škoda, jinak chlapci byli všichni fajn. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama