Reklama

Reklama

Oko ve zdi

  • USA Eye in the Wall
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Thriller podle předlohy spisovatelky Ivy Hercíkové s mezinárodním obsazením v čele s Karlem Rodenem a Jürgenem Prochnowem. Stárnoucí manželský pár mohl prožívat laskavý podzim svého života nebýt škvíry ve zdi, která odhalila tajemství, které navždy změnilo jejich životy. Tajemství, které se stalo noční můrou. Tajemství minulosti... Může minulost zabíjet? Milenecká dvojice vstupuje jednoho vlahého a deštivého rána do opuštěného domu, který si ona vybrala jako místo schůzky. Mohlo to být docela obyčejné rande. Při prohlídce vstupují do místnosti, kde je pouze malé okénko a jen jedny dveře. Z ničeho nic se dveře zavírají... škvírou ve zdi je pozoruje oko. To oko nevěstí nic dobrého! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

K.a.m.i.l.

K.a.m.i.l. (hodnocení, recenze)

U nás do kina na to přišlo celkem 5 lidí, včetně nás dvou. No šla jsem hlavně kvůli Rodenovi. A zas tak zlé to nebylo, něco jsem si v tom našla.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Ten teaser, nebo oč má jít, je efektní sbírkou těch nejjetějších hororových klišé (přitom má jít o thriller) a jestli bude mít film navíc anglické postsynchrony (nebo snad všichni herci skvěle vládají angličtinu?) ... ale pokud to navzdory těmto skutečnostem dopadne koukatelně, budu jedině rád.

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

vizualne mozno ale ale ten dej och juj jaj blee :) pribeh rozprava o rodenovi a tej druhej ako ich zavre stary prochnow do domu ktory nieje postaveny no. a to je cele dej je asi otom ako sa im snazi ublizit a neposobi to vobec strasidelne :)

Silas

Silas (hodnocení, recenze)

Jesi to bude aspon trochu vypadat jako Sen, máme se vážně na co těšit...

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

zial ano ma to byt hold hitchcokovi ale bol to skor vysmech, komedia napetia tam vobec nefungovalo zrejme to budu musiet nanovo pretocit :)

Sandiego

Sandiego (hodnocení, recenze)

Tenhle thriller má být poctou Alfrédu Hitchcockovi. Vypráví o jednom páru, jehož drží neznámý šílenec v jediné místnosti.

Související novinky

Hitchcock Film Festival

Hitchcock Film Festival

05.12.2009

ČSFD a pražské kino Atlas vás zvou na retrospektivu filmů Alfreda Hitchcocka. Festival poběží od 7. do 10. prosince 2009. V nabídce jsou notoricky známé filmy (Psycho, Ptáci), ale i méně hrané snímky… (více)

Reklama

Reklama