Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (144)

Skarface odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvních 8 minutách jsem se zeblil jak je to nepřirozené. To jako se i u nás budou dabovat herci/herečky kuli slovenštině ? A skrytá reklama od samého začátku která je prostě neskutečně okatá ? Odpad všech odpadů . Dlouho mě tak nic nenasralo . Co jsem kdy označil jako odpad asi budu muset přehodnotit , popřípadě se i omluvit za to že jsem to tak označil. Tohle fakt dlouho nic nepřekoná ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Další komedie, kterých se každoročně natočí mraky, u níž si druhý den nebudete pamatovat jméno a nejspíš ani o čem byla. Klasické vztahové problémy jsou i zde hlavní prioritou problémů, kterých je hafo. Jedna žena utratí peníze manželů za rozpadající se chatu a strašně se pak diví, že se manžel zlobí, když se s ním ani neporadila. Další spí se svým šéfem, jak originální. Manžel Vláďa pro změnu nechce, aby jeho žena pracovala. Ta ale vše zvládá s pomocí své matky maskovat tak, že muž nic nepozná. Neuvěřitelná super hrdinka. A konečně žena premiéra. To vše se zamotává dohromady a spletenec vztahů se může začít rozmotávat. Bohužel klasičtí herci vlastně nemají pořádně co hrát a Tereza Kostková v sexy oblečku na kulatiny svého manžela je asi to nejvíc sexy, co v tomhle filmu zažijete. O tom žádná, že O. Sokol či Martin Hofmann jsou tradičně na svých možnostech, když je scénář průměrný až podprůměrný a ničím nevyčnívá z šedi a nudy standartních komedií, kterých každý rok vznikne asi deset. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Nezačali tie evitovky u mňa vysoko a napriek tomu dokážu ísť stále hlbšie a hlbšie. Tu, kým sa divák zorientuje, kým sa dostane do deja, kým pochopý, kto, čo, ako a prečo, sme dávno za polkou, kde prídu dve rýchlejšie a super zmätočné sekvencie a je (našťastie) koniec. Neviem, možno kniha je lepšia, vtipnejšia, ale do filmu sa to veľmi nedostalo. Plus ten experiment s rumunkami, no nie. Snáď sa to niekomu páčilo a niečo si z toho odniesol, ja som to teda nebol. ODPAD! ()

Lukyys11 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt nepovedlo. Dvouhodinová nuda, kde se v podstatě děje furt to samé dokola - nesmyslné dialogy, divné hádky a trapné hlášky. Také tu jsou scény, kde opravdu většina věcí nedává smysl. Přijde mi, že mezi hlavními postavami, které mají být evidentně parta "přátel", nefunguje vůbec žádná chemie a určitě se v pár scénách ani jako kamarádi nechovají. Ani nevím, jestli se v tomhle filmu dá oblíbit nějaká z postav...nejspíš ne! Celé je to takové zvláštní a když už si myslíte, že bude konečně konec, tak tomu tak není. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tento film toho má v sobě až moc. Je tam hodně postav, které mají po dvojicích vlastní příběh, film mezi těmito příběhy skáče sem a tam a někdy je těžké se mezi příběhy zorientovat. Co mě štve asi nejvíc, je obzasení, zahraniční herci jsou totiž viditelně nadabovaní. U těch dvou rumunských hereček to je asi nutné, ale u těch slovenských to absolutně nechápu, vždyť slovenština není vůbec těžký jazyk k pochopení pro obyčejného čecha. Není to poporvé, co si Ferencová do svého českého filmu najala zahraniční herce, ale doufám že je to naposled, ten dabing totiž nezní vůbec hezký. Aspoň vizuálně vypadá film docela hezky, i hudba (ať už místy trochu trapná) fungovala. 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama