Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické 4 *!!! K té 5. chybí jen vysvětlení, kde najednou Sabina vzala schopnost ovládat sílu (jak si toho Caban v rebelech nemoh všimnout) a to co mi to trochu víc kazí je scéna jak z Obi-Wana když Sabin probodnou mečem ale ona přežije (pak je tu totiž furt otázka proč zrovna bodnutí zabilo Qui-Gona když v posledních 2 jedi seriálech je probodnutí jak škrábanec). ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozejděte se, tady není nic k vidění. První epizoda a já nevím, jestli mám dřív zívat a nebo být nasraný. Nastínění nezajímavé zápletky chápeme. Jediovské akční scény už tolik né, protože jsem se FAKT nebavil. A nezaujatý monotónní postoj Rosario Dawson mi nepomáhá, protože vypadá, že by si v těch scénách taky nejradši zívla. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem měla obavy, že začátek bude náročný na chycení se v ději. Ale vlastně to je úplně v pohodě. Jenom není čas na hloubku emocí na postavy minulé, bez vidění Povstalců. Ale jasan, je to napsaný tak, že se bez toho obejít dát. To by šel seriál sám proti sobě. A jak se první díl povedl? Moc! Cítila úplně všechno, co bylo zamyšlený k cítění. A co si budeme, ten vizuál je prostě krásný! ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Clone Wars a Rebels, tak se o to ani nepokoušejte. Zaprvé naprosto nebudete tušit která bije, zadruhé neoceníte malé camea jako například Clancy Brown. Neoceníte ani mladého senátora. To jméno Vám nic neřekne atd. Prostě tohle je neoficiální 5. série Rebelů a bez znalosti předchozího díla Vám to nic neřekne a pak budete "hodnotit" jako yeniczek atd. kteří si mysleli, že bez znalosti seriálu to dají. Ne, nedají. A pak ještě blbě popisují, co se děje:) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi z radu projektov "dojenia" SW-univerza. Hoci nie som jeho fanusik, sci-fi mozem. Po prvej epizode mozno skonstatovat genericky pribeh s mnozstvom sexy "zenskych" charakterov a plochym pribehom. Ray Stevenson je "dobry zaporak". Ale recyklovat koridorovu scenu? Nuz ale, ke ju fanusikovia tak miluju, preco nie?  "Zoznamovacia" puzzle scena s vyrovnanou Rosario/Ahsokou bola fajn. Kvitujem takisto zeleny makeup a oranzove slim-fit nohavice generalky Syndully ...a aby toho nebolo malo, dalsia zenska predstavitlka s rovnakymi obtiahnutymi oranzovymi "monterkami" - Natasha Liu Bordizzo v roli kapitanky Sabine Wren - prototypu korejskej sebavedomej nast-rocnej so slusnym farebnym prelivom. ;D Ale aby sa neslintalo len nad jej charakterom, doplnili ho i pozoruhodnym chlpatym mazlickom. Aku vymyslime zapletku? Tu najstarsiu...treba najst mapu, potom ju treba vediet dekodovat a snad nas povedie pribehom. Slabsi priemer. 45% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama