Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem úvodních pětadvacet minut. Neviděl jsem Rebels, nevím ani, co to je. Tři ženské postavy, čert to vem. Ahsoka nudná jak nedělní mše, generálka vypadala fajn, škoda, že je zelená jak ropucha, a pak tu byla japonská komandérka s japonskou hudbou v pozadí, s japonskou kočkou (protože Japončíci šíleně maj rádi kočičáky) a rádoby japonský byteček plný anime. Všechny filmy a seriály od Star Wars 3 jsou za nic. A tohle je jasný příklad. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm… pokud bych byl super velmi-obr-maxi generál na útěku (z neznámých důvodů - ale znělo to vážně) proč bych nechával někde mapu kde jsem? Nebo ta fialo-zrz-pipka na vznášedlo-motorce (však víte co myslím)… jako… rozepnutá bunda ji sotva vlaje… otevřená helma (bez jakéhokoliv náznaku tlaku vzduchu na xicht). Jako vím, že je to pohádka… ale tady zase někdo v životě neseděl na motorce :). Sem se zase rozjel… musím tu hlavu vypnout :D. Škoda ale, že ji nezapnul Filoni. Ta idiocie vystavění seriálu je nebetyčná. Ahsoka má bohatou historii v animáku Clone Wars. Nějakých 130 epizod (kde si mimochodem asi jen 3x šťeknul současný “hlavní robotí parťák” Ahsoky (!?). No… Ale hraná Ahsoka je vlastně pátá řada 5 let jiného ukončeného animáku Povstalci, (kde se vyskytla Ahsoka asi v 5ti epizodách ze 70). Jediná berlička je vlastně 13. kapitola Mandaloriana, díky které víme, že Ahsoka hledá nějakého “velkovezíra” (nevíme proč) a zlá teta ví kde je (nevíme odkud). Tohle je prostě scénaristická lobotomie. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem měla obavy, že začátek bude náročný na chycení se v ději. Ale vlastně to je úplně v pohodě. Jenom není čas na hloubku emocí na postavy minulé, bez vidění Povstalců. Ale jasan, je to napsaný tak, že se bez toho obejít dát. To by šel seriál sám proti sobě. A jak se první díl povedl? Moc! Cítila úplně všechno, co bylo zamyšlený k cítění. A co si budeme, ten vizuál je prostě krásný! ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animované seriály SW jsem nesledoval, takže mi určitě uniká mnoho narážek a pomrknutí. Přesto jsem si tento úvod užil. Budování hlavní linky funguje dobře. Baví mě herci. Všichni se do svých rolí hodí a jsou přesvědčivý. Rosario je úžasná. Casting je vážně zdařilý. Bavilo mě i pozvolné tempo poznávání. Pokud se bude celá řada nést v podobném duchu, budu spokojený. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Poprvé se nám v rámci kánonu představí E-wing, který je novým typem stíhače Nové republiky a v rámci Legends byl představen právě v éře válek s velkoadmirálem Thrawnem. Poprvé byly stíhače představeny v komiksové knize „Star Wars: Dark Empire“, kdy v roce 6 ABY Luke propadne Temné straně. (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)
  • Droid, který doprovází Ahsoku (Rosario Dawson), je Huyang. Je to Mark IV architect droid professor, který sloužil na jedijské korvetě třídy Paladin jménem Crucible. Tento droid zde sloužil celá tisicíletí a byl to průvodce mladých padawanů při jejich cestě k té první a nejdůležitější věci v životě Rytíře Jedi – stavbě světelného meče. Poprvé jsme ho mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama