Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele jjjerry k tomuto seriálu (6)

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Přichází chladné vystřízlivění. Pro neznalé Clone wars to je možná trochu zmatené. Pro ty co znaní příběh, jsou zase trochu zklamaní. Je potřeba méně masové komerce a zjednodušování a více Andora. Zázračné uzdravení. Slabá Ahsoka, oproti nějakým rádoby neznámým Sithům. Proč mu nerozeskla meč? proč nepředvídala útok těch operátorů lodí. Nelogicky trapné. Hlavně že tam jsou srdcervoucí debaty, povzbuzování a dodávání sebevědomí. Tyhle kecy do SW nepatrí. To at si nechá Filoni k terepautům. ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Největší slabinou je scénář a hloupé zápletky. Snaha za každou cenu vnutit do epizody známé postavy. To zkazilo i třetí řádau ST Picard. Tady je to bohužel podobné. Ale bohužel tohle asi hloupé většinové publikum chce... ()

Část 6: Daleko, předaleko (2023) (S01E06) 

Není to tam. Želvolidičkové rádoby roztomilí než se zamyslíte proč jsou oblečení a maj na zádech ten "baťohokrunýř"? Nemá to příběh, logiku, napětí. Je to nuda. Jediná koukatelná je Shin Hati =) ()

Část 7: Sny a šílenství (2023) (S01E07) 

Další zbytečné vyhrabání starých postav C3PO. Tohle ten slabý scénáž nezachrání. Ukazuje to jen zoufalost tvůrců.  Ezra mně bohužel vůbec nesedí, ta snaha o vyváženost a obsazení "Aladina"je trapné. Perfektní je Thrawn. Baylan a souboj také super. To finále bylo divný, nedomyšlený. ()

Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (2023) (S01E08) 

Zase hrozná nelogia a náhoda. Nemělo to moc velký smysl. Nejvíc fandím Baylon a Shin. Ostatní jsou spíše otravné postavy. Nemá to příběh, nemá to napětí. Ale děckám od Disney, co moc nepřemýšlí to stačí. O to lepší a lepší je Andor. To je jediné SW  pro dospělé a lidi s větším IQ... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama