Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se zaplétá do politiky Nové republiky, zatímco Ahsoka a Sabine Wren cestují na dalekou planetu. (Disney+)

Recenze (41)

kak2s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku dost bídná epizoda a zajímavý trend, kdy začínáme na 55min poté stačí 42min a u 3. epizody už nám stačí jen 35 min, možná brzy budou 10min díly. POZOR SPOILER ...... Možná nás Filoni chtěl ušetřit nekonečné sledování nudné bídy, ale mohl možná i více. 1000x přehraný výcvik jedi na lodi s dechberoucími žvásty o síle, který opět nic nového nepřinese, ale tak nějak tam vždy být musí. Srdcervoucí fňukání o lodě od senátorů a kulervoucí 10s záběr na jakousi ehm novo republikovou flotilu, kterou možná uvidíme v posledním díle. Snad i s kapitány bez lobotomie oproti cpt. Heyllovi z 1. epizody. Na závěr alespoň trochu probírající přestřelka mezi purgilly, celkově bídná epizoda, ikdyž jde o 35min kraťas. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Jak může být “kandidát na Jedi”, když neovládá sílu!? To si nemůže ten mentál co to napsal (když u o StarWars ví hovno) přečíst alespoň Wikipedii: “Příslušníci řádu Jedi ovládají mystickou Sílu (v originále Force), jež jim propůjčuje různé psionické schopnosti”. Jako… co to zase je za retardovanou inovaci? Běží to 3 minuty a už mě to sere! A zlepšení v nedohlednu… pošlou na ně 6 stihačů (co vypadají jako Zera… roztomilé) a ty na ně plivou gumové medvídky. Jinak nechápu zcela žádný efekt/dopad střelby stíhačů. Tedy - opět - vizuálně super, ale vrcholně debilní. Jediné (bezvýznamné) plus je propojení s Rogue One a Andorem díky kancléřce Mon Mothma. Pozn.: po trochu googleni jsem zjistil, že pipka v předchozích Povstalcích nikdy ambice být Jedi neměla a Ahsoka ji tam nikdy necvičila!? ()

Reklama

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašně blbý, že to ani nemá cenu skoro komentovat... zelené paprsky jsou zjevně neškodné, střílení s nimi je tak jen naslepo, protože ani bezpočet zásahů nepřináší poškození.... musíte střílet těmi "hodnými" červenými, to pak každá loď exploduje na první dobou... a nepřátelské stíhačky nejlépe zlikvidujete tak, že vystoupíte z lodi a rozsekáte je mečem.... bože to neeee :))) Hlavní představitelky včele s naprosto odpornou generálkou, co bere na sebevražedné mise svého malého syna jako kopilota, naprosto nesympatické, nejde jim fandit, v každém souboji jim přeji smrt, i když vím, že ta bohužel nepřijde :) ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

George Lucas musí  brečet někde v koutku své obrovské haciendy co že to provedl... Ahsoka je ztělesněná gravitace a máme už i první oficiální prohlášení, že midi-chloriany už nic neznamenají - aneb space-inkluzivita se rozjela na plno.  Chce se mi zvracet. https://www.youtube.com/watch?v=eW8gseO3jJk ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další fantastická epizoda. Dave Filoni a režisérka Steph Green opět hrdě přiznávají inspiraci samurajskými filmy (která byla ve Star Wars odjakživa) a přicházejí s epizodou, která se ze začátku nebojí dát scénám čas a prostor a nechat je hrát déle než by někdo mohl čekat, a takto pomalu budují atmosféru a příběh skrze trénink až do vynikajícího finále v podobě skvělé akční scény. Během ní dostaneme jeden z nejvíce badass momentů, které jsme za dlouhou dobu ve Star Wars viděli, alespoň podle mého názoru. Epizoda sice děj neposune dopředu nijak výrazně, ovšem ani náhodou bych neřekl, že jde o filler - dojde k významným odhalením, pocitově je více v sázce, postavy se vyvíjí, a navíc ještě v poslední třetině přijde něco opravdu divokého a originálního. Kamera je prvotřídní, vizuální efekty působil draze a hlavně přesvědčivě, a hudba je nádherná. Filoni také do tohoto seriálu přináší některé nápady George Lucase a plně je jakožto jeho zasvěcenec respektuje. Zároveň se zde opět perfektně mísí atmosféra původní trilogie a prequelů, a hlavně Klonových válek - v tom je Filoni mistr, a režie Steph Green si také rozhodně zaslouží potlesk. 8/10, asi bych šel výše, kdyby byla epizoda o něco delší. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Celá scéna výcviku Sabine (Natasha Liu Bordizzo) a Ahsoky (Rosario Dawson) je pocta samurajským filmům a televizním sériím. Forma Zatoichi je odkaz na slepého samuraje Zatoichi. Styl postoje u Ahsoky (obrácený úchop) je inspirován klasickou televizní show Shintaro Katsu ze 70. let. (Veskoslav)
  • Podlaha ve výcvikové místnosti obsahuje znaky Staré republiky i Vrcholné republiky (300 BBY). (Veskoslav)

Reklama

Reklama