foto

Genevieve O'Reilly

  • nar. 6.1.1977 (43 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chlapec, který se stane králem
Tolkien
2017 Sněhulák
2016 Rogue One: Star Wars Story
2010 Forget Me Not
2009 Královna Viktorie
2007 Diana - poslední dny princezny (TV film)
2005 Life (TV film)
Mary Bryantová (TV film)
Second Chance (TV film)
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2004 Matrix hunter
Right Here Right Now
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions

TV seriály

2019 Šerifská hvězda (TV seriál)
The Unseen (S02E10)
Wild Flower (S02E09)
Age of Anxiety (S02E07)
další epizody (9)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Mou láskou je pomsta (S01E10)
Šťastný kluk (S01E09)
Hříchy minulosti (S01E08)
další epizody (9)
Zádrhel (TV seriál)
Zatraceně poznamenaní (S02E05)
Povinná péče (S02E04)
Příliš lidské (S02E03)
další epizody (5)
Ctihodná žena (TV seriál)
The Hollow Wall (E07)
The Mother Line (E06)
Two Hearts (E05)
další epizody (6)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Crawler Commandeers (S04E08)
The Occupation (S04E05)
In the Name of the Rebellion: Part 1 (S04E03)
další epizody (5)
2016 The Secret (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
2015 Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Zádrhel (TV seriál)
Pravidla musí existovat (S01E06)
Beznadějný trojúhelník (S01E05)
Spravedlnost neexistuje (S01E04)
další epizody (6)
2014 Epizody (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
2012 The Last Weekend (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bílá a černá labuť (S14E08)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
2009 Den trifidů (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 6 (S08E06)
Epizoda 5 (S08E05)
další epizody (7)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky