Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele kak2s k tomuto seriálu (2)

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

Vcelku dost bídná epizoda a zajímavý trend, kdy začínáme na 55min poté stačí 42min a u 3. epizody už nám stačí jen 35 min, možná brzy budou 10min díly. POZOR SPOILER ...... Možná nás Filoni chtěl ušetřit nekonečné sledování nudné bídy, ale mohl možná i více. 1000x přehraný výcvik jedi na lodi s dechberoucími žvásty o síle, který opět nic nového nepřinese, ale tak nějak tam vždy být musí. Srdcervoucí fňukání o lodě od senátorů a kulervoucí 10s záběr na jakousi ehm novo republikovou flotilu, kterou možná uvidíme v posledním díle. Snad i s kapitány bez lobotomie oproti cpt. Heyllovi z 1. epizody. Na závěr alespoň trochu probírající přestřelka mezi purgilly, celkově bídná epizoda, ikdyž jde o 35min kraťas. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama