Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele Fin_429 k tomuto seriálu (6)

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

MCU efekt, kdy prostě musíte vidět vše, co bylo před tím seriálem, na který se koukáte, abyste pochopili to, co se děje. Navíc mi připadá, že nikdo krom Ahsoky nefunguje tak jak by měl. Ahsoka je výborná a stačí ji jen, aby ji někdo dobře zahrál a bude vypadat "drsně".  Ovšem Sabine na mne působí jako Rey. Ano jsem neználek animovaného seriálu, ale to mě tady štve snad nejvíce. Uvidíme jak se to rozvine. ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Dialogy, které byly dobře napsané, pak akce, dialogy a konec. Divné je, že v jeden moment Sabine působila jako člověk. Ale jen v jeden. ()

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

Sabine je stále tragický charakter. Akční sekvence slušné a nejlepší je tady asi Huyang, který to celkem zabíjí. Tréning byl ale nudný a také ho mohlo být více. Kvalitativní posun z předchozích epizod tady avšak je. ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Doufám, že mi po tomto někdo bude psát do zpráv jaký jsem idiot, že na čsfd nepatřím a že nechápu Ahsoku. Tato epizoda byla v zásadě fajn. Je to naplněné akcí, děl je svižný, vizuál úžasný ale...herecké výkony nejsou vůbec dobré ( krom sithské padawanky ) a některé postavy jsou stále strašně debilní. Morgana je snad nejhorší star wars záporák, který by se dal srovnat s Revou. Sabine se lepší, ale oproti seriálu je mi pořád strašně nesympatická, natahování soubojů mě také štve a bylo by lepší kdyby se to více zaměřovalo na Ahsoku, ale předpokládám, že to přijde teď ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Konečně díl věnovaný Ahsoce. Teď opravdu konečně víme proč se to jmenuje Ahsoka a ne Rebels: the liveaction reboot that is terrible. Ne, myslím to vážně, v této epizodě prozkoumáváme období klonových válek, zjišťujeme něco o Ahsoky minulosti a co se děje. Zároveň je tady trochu toho CG bordelu a.k.a. Anakina. Mrzí mě posledních 10 minut, které byly k nevydržení a už jsem si přál aby to skončilo - vše co epizoda měla, si jednoduše vypráskala na začátku. Ale lepší. ()

Část 7: Sny a šílenství (2023) (S01E07) 

Co to bylo? Tohle má být předposlední epizoda? V předposledním díle má nastat zvrat, něco, co vás povzbudí a budete se cítit natěšení na tu poslední. Bože můj, tohle byl Vývar všeho nejhoršího z Ahsoky, okořeněný parádním klišé a neskutečně na nic linkou na začátku, která byla navíc ještě k tomu všemu trapná. Vážně, tohle bylo něco.. Aspoň že to ta temná strana táhne nahoru a neválí se v blátě jako ta světlá. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama