Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (S01E08)

(epizoda)
  • USA Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové závodí s časem, aby zabránili velkoadmirálu Thrawnovi uprchnout. (Disney+)

Recenze (55)

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem spokojený? Je to lepší jak finále 2. série Manda? Není. Ale rozhodně jsem neočekával něco grandiózního, kdy by pomalu přiletěla Hvězda Smrti s Palpatinem...Je to otevřené zakončení, které otevře cestu nejspíš k 2. sérii a ideálně bych to viděl na film. Či lépe trilogii podle staré "Thrawnovy trilogie". ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je fajn, možná jen ok. Plot armor, nelogičnosti i fakt, že je to celé jen vata k tomu, co je každému jasné, že se stane. A kde je Baylan a Shin? Opravdu jen cameo cliffhanger? Nedá se to považovat za uspokojivé ukončení, když jsme nedostali žádné odpovědi a celé to byl vlastně jen prolog k tomu, co bylo každému jasné. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem mírnil svá očekávání, tudíž jsem ve finále spokojený. Dave Filoni má svůj jasný rukopis. Nepouští se do ničeho bez hlavě a spíše to hraje "na jistotu". Postavy jsou přesně takové, jak jsme je poznali v Rebels. Nikdo neriskuje, žádný překvapivý vývoj tu nemáme. Seriál sloužil k tomu, aby se stala JEDNA věc. A ta se také STALA. O tom ten seriál byl. Pokud jsme schopni akceptovat tuto pravdu, bude se vám seriál líbit. Pokud za seriálem hledáte něco víc, budete zklamáni. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeee Stormtrooper zombie :). Tak to přinejmenším pobavilo. Co mi přišlo úsměvné (a už se to jednou v seriálu stalo), je volba strategie soubojů. Místo toho, aby vyřešili tetu 3:1 (takže vzum-vzum-vzum a jdeme dává jako tým), si Ah-jo-ka hraje na superkingošku, že jí dá sama (a oslabí tým o celých 50% - má dva meče :)) co potřebuje postupovat co nejrychleji. A že se o pár minut ukáže jaká to byla kravina a “žehlí” se to. Co mě vyloženě nasralo byl ten náhlý záchvat oběvení Síly u protivné pindy do takové úrovně, že umí najednou posunout i chlapa na vzdálenost 100m. Dál… na cestě tam obrovské potíže (díky hřbitovu), a zpět pohoda? No a závěr to nijak nevylepšil. Nesnáším nabubřelé konce-nekonce. Automaticky se počítá s druhou řadou. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžce nedopečené finále, kde není žádné pořádné vyústění, žádný dramatický oblouk a vlastně ani moc napětí. Místo toho jsou nám naservírování zombíci, spousta magie která vlastně ani do Star Wars moc nepatří a korunuje to fakt, že většina hlavních postav dělá prazvláštní rozhodnutí, které moc nedávají smysl. Jediovské souboje vyznívají do ztracena a jsou čase už monotónní. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Epizoda měla premiéru 3. října. Ve stejný den měl premiéru seriál Star Wars Povstalci (od r. 2014) a Star Wars: Klonové války (od r. 2008). Ahsoka je označována jako 5. série Star Wars Povstalci a postava Ahsoky se představila právě v Klonových válkách. (Veskoslav)
  • Meč, který Ezra (Eman Esfandi) sestrojí, je identickou replikou meče, o který přišel jeho mistr Kanan Jarrus během souboje s Inkvizitorem. Zvláštností tohoto meče je to, že se dá rychle rozložit na dvě poloviny pro skryté nošení. (UncleMorty)

Reklama

Reklama