Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (S01E08)

(epizoda)
  • USA Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové závodí s časem, aby zabránili velkoadmirálu Thrawnovi uprchnout. (Disney+)

Recenze (56)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Když se člověk zamyslí nad dějem, tak je scénář hodně smutný. Provedení však hlavně díky hercům přijatelné. ROSARIO Dawson je dokonalá Ashoka. Ray Stevenson byl famózní (škoda, že nedostal více prostoru) a velmi mne mrzí, že svou roli nebude hrát v případném pokračování!!! Trawn nic moc, ale je zase pravdou, že koho jiného obsadit. Třeba Cumberbatch by byl dokonalý a super. No jsem zvědavý co se bude odehrávat dále. Vše nasvědčuje, že je Ashoka na planetě Otce, syna a dcery. Tak uvidíme co z toho vykouzlí u Disney, protože oni jsou opravdu machři v zabíjení slavných značek :( ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijatelným bonusem je scéna s walking dead, která je osvěžující (vtipná + cool ve správném poměru). Jinak jaksi spíše nic než moc, pokud nepočítám fakt, že akční scény vypadly z generátoru náhody a nesmyslu, jemuž předtím někdo zapomněl zadat parametry. Ve finále je člověku strašně líto zemřelého Raye Stevensona, jehož masivní charisma a role s velkým potenciálem zůstaly na bodě mrazu. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedi, čaroprdelnice a skříň. Vlastně Jedi, the witch and the Warlord, což stejně vypadá jako Lion, witch and wardrobe. Některé scény mají nápad a pěkný vizuál, ale kdy konečně scénáristi budou používat logiku? SPOILERY. Teď sice trochu popřu šermířství, ale když mám dva meče a protivník jeden, tak ten jeho nebudu vykrývat obouma mečema, ne? Vykreju jedním a druhým seknu. Konec byl úplnej nesmysl. když už přileteli za zadek Thrawnovy lodě, tak mu měli rozstřílet jeden z těch doplňkových motorů, nikam by neodletěl, čas na to měli a místo toho poslouchaj jeho vejšplechty. A co ten Ezra? Vůbec netuším jak se dostal ke stíhačce a nenápadně odletel domů. Takovou námahu mu dalo dostat se na Thrawnův destruktor. Měla následovat Stealth mise...proplížit se k těm čarodějnicím, zabít je, pak do ložnice Thrawna, zabít jeho a na konec ukrást loď. S jediskými schopnostmi se mu to mohlo podařit. A to nemluvím o tom, že to čarodějnictví mě k sw vůbec nepasuje. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak velkolepě celá 1. série začala, tak celkem kontroverzně skončila. Hudba opět skvělá, souboje působivé, ale celé to prostě působí jako reklama na další Madalorian universe, respektive 2. sérii Ahsoky. Chápu že se musí najet na koleje MCU kde prostě musíte vidět všechno, abyste se orientovali v příběhu, ale už jsem z toho celkem unavený. I proto se těším na seriál, který bude uzavřeny a dokáže v jedné sérii, která bude mít třeba přes 12 dílu odvyprávět kvalitní příběh bez natahovaček. Škoda nevyužitého Raye Stevensona, který po dotočení zesnul. Čest jeho památce. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je zase blitek tady. Samej profík a superkritik a odborník přes Star Wars. Že vůbec na to čumíte, když víte, že to stojí a bude stát za hovno. Že radši nepíšete ty svoje sračkoidní komentáře k lepším debilovinám. Ale co se vlastně divím tady na ČSFD. Když si tu kvantum čuráčků a kund chrochtá na takovými píčovinami jako je Most, plný buzen a cigánů. Tak co se dá čekat. Jeden by si řekl, že tihle debilové se budou věnovat svým zbuznělým a cigánským seriálům a nakonec hovno. Nakonec to tu je jedna kunda vedle druhý. Škoda, že před vypuštěním komentářů se nedělá nějaký psychotest. Protože to by kokotům zde praskl dozajista čurák ve švu, když by přišli na to, že se sem nemůžou vypsat ze svých bezcenných hoven. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Blade of Talzin, meč Matky Talzin, jsme mohli vidět během Klonových válek (od r. 2008), kdy jej samotná Matka Talzin vyvolala a použila v souboji s Mace Windu. (Veskoslav)
  • Dva zombie Troopers, kteří napadli Ezru (Eman Esfandi) a Sabine (Natasha Liu Bordizzo), nebyli obyčejný Death Troopers. Patřili k tzv. legii Purge Troopers, která se specializovala na lov a zabíjení přeživších Jedi. Lze to poznat i podle červených nárameníků a mírně upravené zboje, která obsahovala množství Beskaru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama