Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Člověk občas žasne, jaké „skvosty“ dokázaly rozjet velké hororové série (do tohoto dne má Mistr loutkář dvanáct pokračování). Přitom tenhle první díl se svou jednoduchostí a brakovostí nemá divákovi téměř co nabídnout, jedině snad nějaký mírný nástin loutkářské mytologie, která v tomto filmu ale vůbec není dovedena k nějaké smysluplné pointě. Mistr loutkář má velmi pomalé tempo, nepříliš schopnou režii a teroru v podobě oživlých loutek je v něm pouze poskrovnu. Musím přiznat, že jsem od téhle „kultovky“ čekal trochu něco jiného. [Sitges 2019] ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelnou stupiditu jsem dlouho neviděl. Horor? To bylo vůbec celý dokoukat. Atmosféra? To i Hurvnínek udělá větší. Herci? Oni to jsou skuteční herci a né ochotníci co nedostali zaplaceno? Děj žádný - vlastně jsem ani nepochopil oč tam celou dobu jde. Navíc gore hodně směšný a loutky totálně dementní. To i plyšová Kung-fu Panda vydá za víc. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roky som sa tomuto snímku vyhýbal. Filmové horrory mám veľmi rád, ale niečo mi hovorilo, že toto bude poriadna kravina. Teraz som si ho teda konečne pozrel a konštatujem, že môj ciťák ohľadne kvality tohoto diela sa potvrdil. Nepáčilo sa mi to. Prvú pol hodinu sa tam prakticky nič nedeje a čo nasleduje potom je na smiech. Neohrabané, mrňavé bábky ožijú a pustia sa do zabíjania ľudí. Malí vraždiaci Tunelár, Pijavicovka, Špendlíková hlavička, Čepelkár a Kašpárek ma ani nevystrašili, ani nepobavili. Vôbec ma nezaujali. "Majster bábkar" je horror jedine tak pre deti z materskej škôlky. ** ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Puppet Master je zvláštny tým,že je ojedinelý svojho druhu.Aj keď sa dá určite nájsť podobá aj s inými horrormi,predsa len stojí na vlastnom samostatnom základe.Bábky sú dokonalé,ale s hercami je to už horšie.Určite sa to dosť hodne divákom nebude páčiť,určite to nie je nič extra.Ale dá sa to pozrieť,len netreba veľa od toho očakávať.Len pre zaujímavosť,film bol robený presne tam,kde Allfred Hitchcock nakrúcal svoj známy film Vtáci,v Bodega Bay v Kalifornii. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné béčko,ale moc hororvé mi nepřišlo.Pár vraždících loutek,jeden oživlý mrtvý muž,parta okultistů,každý s jinou nadpřirozenou schopností,to vše je sestava na dobrý horor,který s toho všeho bohužel ale nevznikl.Scény nejsou dosattečně napínavé,vraždy nejsou dostatečně krvavé,loutky nejsou dostatečně strašidelné.Co naplat.Ale jako samostatně filmoivý zážitek se mi docela zanechal... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Filmový název hotelu je Bodega Bay Inn. Natáčelo se v Castle Green Apartments na 99 S. Raymond v Pasadeně v Kalifornii a v dalším kalifornském městě Riverside (Mission Inn na 3649 Mission Inn Avenue). Natáčení začalo 1. prosince 1988. (noelcoward73)
  • Blade (Čepelkář) je jedinou loutkou, která se objevila na všech obalech VHS, DVD a Blu-ray k tomuto filmu. (JesterKruger)

Reklama

Reklama