Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Základná kostra zostala rovnaká, aj tentoraz sa dej točí okolo slobodnej matky žijúcej s osamelým synom, ktorý si k narodeninám prial virtuálneho kamaráta. Režisér príbeh posunul do blízkej budúcnosti, kedy už jazdia samojazdiace autá a domácnosť sa dá kompletne ovládať cez aplikáciu, ktorá je prepojená práve s onou bábikou. Aj keď vo filme tečie krv a vnútornosti prúdom, desivého je na ňom pramálo a žáner sa tak, možno zámerne, prehupne od hororu do paródie, čo nemusí byť nutne na škodu. Prvá polovica nabitá gagmi a humorným správaním Chuckyho budí patričný smiech. Po precitnutí postáv, ktorým bábika začne prinášať viac ťažkostí než kratochvíľ a tak sa jej zúfalo snažia zbaviť, je dianie viacmenej uťahané a zbytočné. Zaujímavejšou obmenou sa javí nastoliť apokalypsu, kedy by hračky prevzali totálnu kontrolu nad ľudstvom. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem takový tušení, že tenhle novej Chucky bude průser a proto jsem s ním tak dlouho čekal. Tušení se naplnilo. Moderní technologie už totiž dorazily až k Chuckymu. A výsledkem je tenhle nehoráznej průjem. Nechápu jak tohle mohl někdo pustit do kin, nechápu jak se tohle může někomu byť jen trošku líbit a už vůbec nechápu jak tomu někdo může dát víc jak 2 hvězdy. Tohle je totální shit a výsměch původní Dětské hře. To už i Chuckyho kult je oproti tomuto veledílo. A to jsem ho hodnotil jednou hvězdou. Za mě je tohle jasnej odpad. Sorry Chucky ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Před rokem jsem viděl Chuckyho kult, ze kterého jsem byl dost vystříkanej a vlastně hned poté, přišlo oznámení, že bude reboot celé série a já se dost těšil. Bohužel, se mi ale tahle novinka moc nelíbí. Nikdy jsem nějak Chuckyho moc nemusel, ale právě 7. díl byl masakr jak blázen s parádní atmosférou z blázince. Tohle je takové nemastné, neslané, až moc moderní mi to přišlo, Chucky nevypadá vůbec strašidelně, vražd je tu dost málo a ten závěr stál za vyliž prdel. Štěstí, že to bylo alespoň sem tam vtipný a zasmál jsem se a potěší i sexy Aubrey. Hodně slabé 3 hvězdičky. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(35%) Podle ukázek na tuto novou filmovou verzi Chuckyho jsem se moc netěšil. Vizáží vypadá panenka Chucky opravdu divně. Skoro jak nějaká hračka pro malé holčičky. Do kina jsem na to tehdy v červenci nešel, proto mi bohatě stačilo vidět jej v pohodlí domova. Nechci z toho dělat, bůh ví jakou sračku, ale opravdu se to celé nepovedlo. Původní dva filmy jsou rozhodně skvělé, svým způsobem to byl na tu dobu hororový kult. Následující části jsou takové různorodé (některé slabší, některé lepší), ale tento restart o Chuckym je opravdu slabý a nevýrazný. Dokážu možná ještě tak pochválit technickou stránku filmu, kameru a ještě tak úvod, který ještě tak ušel, kdy třináctiletý chlapec Andy se svým „nejlepším kamarádem na celý život“ seznamoval. Poté už to upadne do nudného a nezáživného slepence blikajících obrázků, kdy jsem u toho málem usínal. Hororových prvků zde moc není. Spíš to na oko působí jako nepovedená komedie. Není zde ani žádné napětí apod. Krvavost je zde taková divná. Nezaujala mě žádná smrt, možná ta s tou pilou, ale to jen trochu. Finální a hromadný masakr byl už přehnaný. Herecké obsazení je na tom tak nějak v normálu – nikdo mě nezaujal, ale ani nepohoršil. Stejně tak jako obyčejná filmová hudba. Škoda, že nebyl Chucky hláškující tak jak jsme ho znali. Párkrát jsem se trochu pousmál jeho výroky, ale to bylo asi tak celé. Je to pojato ve stylu v dnešní době, Chucky se spouští přes mobilní aplikace atd - a to právě byl také aspekt, který mi moc neseděl. Nemám už, co bych k tomu dodával. Někomu to může sednout o chlup víc, kdo má rád staré první dva filmy, tak ho tohle určitě moc neosloví. Osobně tento remake považuji za ztrátu času a nikomu jej nedoporučuji. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Značka "Child's Play" na tom filmu teda visí naprosto zbytečně. Ale vlastně mě ta technologická aktualizace baví. A když už "remaky", tak mám rád takové, které se nebojí originál překopat, což je tady splněno v míře vrchovaté, takže vlastně ... spokojenost. Je to řemeslně poctivé, postavy jsou sympatické a dobře zahrané. Celým filmem navíc prostupuje fungující humor, který se sem tak nějak hodí (určitě víc než třeba do letošního To). A na "dětský" horor je to i docela krvavé. Takže největší problém mám nakonec se vzhledem titulní panenky, ta je fakt hnusná jak prdel, a tak nějak nevěřím, že by jakákoli společnost nadesignovala svou super komerční hračku zrovna takhle. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)

Reklama

Reklama