Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Bez problému koukatelný lupičský film, kde jsou asi nejzajímavější české reálie a čeština i v cizojazyčné verzi. Jen závěr mi přišel ne úplně dokončený. Trochu mne mátl motiv zombie apokalypsy na pozadí událostí...a až tady z komentářů čtu, že to má mít spojitost s nějakým jiným zombie filmem. Tady mi to zombie téma přišlo úplně mimo mísu a s dějem to nemělo ani kapku spojistosti a smyslu. 70% (viděl jsem 1x) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o prequel, ale se samotným filmem to má pramálo společného. Maximálně dva sny a pár záběrů v televizi, jinak si Armáda zlodějů hraje na svém písečku. A mně to nedávalo prostě smysl. Moc dlouhé, vlastně zbytečné. Otevírání trezorů nevysvětlené, místy přehnaně snadné. Praha a čeští herci potěšili. Jinak v tom nevidím přidanou hodnotu. Armáda mrtvých měla spád, akci, přepálenost, která fungovala, ale zde to na mne působí zcela zbytečně. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojný prequel ku Army of the Dead. Horor to samozrejme nie je ani náhodou, len to zbytočne pletie a takto si film nepozrú tí, čo sa tohto žánru boja. Ide o také celkom príjemné a decentne akčné dobrodružstvo, kde najzaujímavejšími scénami boli samozrejme otváranie tých trezorov. A Matthias Schweighöfer bol skvelý ako obyčajne. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Zbytečně natahovaná, místy fakt nudná, jednohubka o tom sympatickém Němcovi, co zařval při zombie apokalypse. Takový odvar všech těch různých Dannyho Parťáků, co se na nich chce přiživit, a marně se je snaží i parodovat. Potěší ale spousta pražských reálií. Akci moc nijak nečekejte. Režisér i hlavní hrdina v jednom je sympaťák, to se musí nechat. Ve výsledku hrozitánsky děravý scénář na zcela zbytečný film, ovšem s famozní hudbou. Za pár hodin už nebudu vědět, na co jsem se to vlastně koukal. 55% ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Seriál absolutně o ničem. Hlavní postavy nudné, ploché, bez toho, aniž by si je divák něják oblíbil. V podstatě každá z hlavních postav mě tam nehorázně štvala. Ale když už to byl TOP tip na Netflixu, tak jsem se fakt musel podívat, co že je v této době vrcholem... Pokud tohle, tak je mi z toho dost špatně. Dále Tigran Hovnokimian, nebo jak se píše, se taky najebe všude. Já toho rádoby komika opravdu už nemohu vystát. Seriál měl dva plusy. První, že skončil, druhým byla animace těch sejfů.---> 15% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)
  • V jedné cameo roli zde můžeme vidět americkou zpěvačku žijící v Praze Tonyu Graves. (DJMaroko)
  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama