foto

Damon Gupton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La La Land
2014 Whiplash
2012 Čtyřicítka na krku
2010 Poslední vládce větru
2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Drift (TV film)
2002 Nevěrná
2000 The Loretta Claiborne Story (TV film)

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Little Black Lies (S01E09)
Equinox: The Book of Fate (S01E07)
Three Sevens: The Book of Thunder (S01E06)
další epizody (8)
2017 Batesův motel (TV seriál)
Dreams Die First (S05E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Red Light (S12E22)
Green Light (S12E21)
Unforgettable (S12E20)
další epizody (14)
2016 Goliath (TV seriál)
Citizens United (S01E08)
Beauty and the Beast (S01E07)
Line of Fire (S01E06)
další epizody (8)
Batesův motel (TV seriál)
Navždy (S04E09)
Všude dobře, doma nejlíp (S04E07)
Trezor (S04E06)
další epizody (7)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
2015 Empire (TV seriál)
Out, Damned Spot (S01E06)
False Imposition (S01E04)
The Devil Quotes Scripture (S01E03)
další epizody (4)
Hráč (TV seriál)
Tell (E09)
Downtown Odds (E08)
A House Is Not a Home (E07)
další epizody (9)
2014 Mizera (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Není cesty ven (S03E16)
Odkryté karty (S03E15)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Láska zvrácená (S09E07)
Tanec smrti (S09E04)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
Crime Slut (E04)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Merger (S10E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace