Reklama

Reklama

Kominského metoda

(seriál)
  • USA The Kominsky Method (více)
Trailer
USA, (2018–2021), 9 h 44 min (Minutáž: 22–37 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Alan Arkin, Sarah Baker, Michael Douglas, Ashleigh LaThrop, Emily Osment, Graham Rogers, Melissa Tang, Nancy Travis, Azie Tesfai, Willam, Jully Lee (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(22)

Učitel herectví Sandy Kominsky se svým nejlepším přítelem Normanem Newlanderem si navzájem pomáhají zvládat všechny peripetie stárnutí s humorem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (96)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Dva staří přátelé ve skvělých hořce-černě-humorných i smutných a hlavně často moudrých dialozích. Douglas i Arkin se výborně doplňují a přináší to zážitek, jakých poslední dobou není mnoho. Kathleen Turner (vůbec jsem ji nepoznal) měla zřejmě nahradit Arkina ve třetí sérii. Občas se ji to i dařilo, ale celkově už to nebylo ono. Příliš byla cítit současná hyperkorektnost a nadřazování žen (zvláště Mindy mě hodně štvala). Více smrti, méně humoru, ikdyž jak si udělali srandu z mnohopohlavního šílenství (aspoň doufám, že si z toho vystřelili) mě velmi pobavilo. První dvě řady za 5, třetí za 4 *. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Za mňa absolútna spokojnosť, hoci od dokonalosti má tento seriál ďaleko a nikdy sa nestane globálnym hitom, chvalabohu. Ale je v ňom toľko emócií, parádneho ironického "tichého" humoru, srdca a úprimnosti, bez zbytočného pomrkávania na diváka, so snahou zapáčiť sa. Skvele som sa bavil, ako už dlho nie... a Mike Douglas je FENOMENÁLNY herec! ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Už dlhšie som si to chcel pozrieť, tak som si to konečne pustil a bol som dosť prekvapený aké dobré to je. Michael Douglas a Alan Arkin sú skvelá dvojka a ich dialógy boli fajnové, a keď sa následne na scéne objavila Kathleen Turner, tak medzi ňou a Douglasom tá iskra z Honby za diamantom ešte nezhasla, ich chémiu som si užíval. Téma starnutia je tu podaná veľmi sviežo, sarkastický humor sa mi páčil a seriál vedel aj dojať. 9/10 ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Teenageři se moc nepobavěj, ale ti, co to "maj za pár", myslim ohromně!:)) Hodně nadsázky a vytříbeného černého humoru, a spousta "džouků", co "Kameňáci" nepochopěj:) Tak tohle beru! Navíc skvostní Arkin a Douglas, který za roli získal Zlatý globus jako "nejlepší herec v muzikálu či komedii". Stejně tak Zlatý globus 2018: The Kominsky Method - nejlepší seriál (muzikál nebo komedie)! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Hlavními hvězdami filmového světa nemusí být nagelovaní metrosexuálové či silikonové barbie, ale i dvojice stárnoucích herců / agentů. Vidíme tak všemožné generační názorové výměny, "konflikty" s mladšími generacemi, nepochopení z obou stran... První dvě série spolu táhne dvojice Douglas - Arkin, postupně se přidává třeba k nepoznání změněný Paul Resier. Je to sice z Hollywoodu, ale celé je to takové že života. Sandy je učitel herectví, není žádnou velkou hvězdou, ale zároveň žije takový ten herecký život, i přes svůj věk má stále chuť na ženský, alkohol atd... Ve třetí sérii už není Arkin, a nahradí ho Kathleen Turner, která kdyby dneska chtěla hrát Chandlerova otce, tak už se ani nemusí maskovat, kam až se může člověk dopracovat...  Třetí řada už není mnohdy ani tak vtipná, jako spíše melancholická.... Napříč seriálem potěší všemožná camea velkých filmových hvězd (Nejlepší určitě Morgan Freeman). Pokud chcete vidět, jak si užít podzim života v LA, tak jste tu správně. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (6)

  • Približne v polovici epizódy sledujú Mindy, Roz, Sandy a Martin film Barryho Levinsona Bistro (1982) a rozprávajú sa o hercoch na obrazovke. Jedným z nich je aj Paul Reiser - predstaviteľ Martina Schneidera sa teda pozerá na seba samého. (mijec)
  • Sandy Kominsky (Michael Douglas) jezdí v automobilu Mercedes Benz 280 SE Convertible z roku 1968. (xisp)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama