foto

Karel Holas

  • nar. 18.4.1961 (56 let)
    Svitavy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D
2010 Teremin (divadelní záznam)
2007 Svatba na bitevním poli
2006 Letní láska
2005 Příběhy obyčejného šílenství
Voděnka (TV film)
2002 Rok ďábla

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál)
Diamantová svatba (S01E08)
2002 Čarodějné pohádky (TV seriál)
2000 Jak to chodí u hrochů (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Líbáš jako Bůh
2002 Rok ďábla
1990 Jen o rodinných záležitostech

Dokumentární

2013 ČT Live - Čechomor 25 let (koncert)
2011 Čechomor: Čechomor v Národním (koncert)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2005 ČT Live - Čechomor (koncert)
2003 Čechomor: Proměny Tour 2003 (koncert)
1999 Kukulín a Českomoravská hudební společnost (koncert)
1998 Malá vánoční hvězda (koncert)

TV pořady

2015 Světlo pro Světlušku 2015 (TV pořad)
2014 Dobročinná akademie aneb Paraple 2014 (TV pořad)
2013 Adventní koncerty 2013 (TV pořad)
Pomozte dětem 2013 (TV pořad)
2012 Český lev 2011 (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2001 Bylo nebylo v Silvestru 2001 (TV pořad)
Co v Silvestru nebylo... (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Zdeněk Podhůrský & UNDERHILL: Číslo na Boha (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace