Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Tak je to až k nevíře, ale při tomhle díle jsem se bavil skoro stejně dobře jako při díle prvním. Byl fantastický a pro mě určitě i zábavný. Za to, že mě dokázal pobavit skoro jako díl úvodní, si zaslouží 4*. Rozhodně kvalitní a dobrá podívaná... Až se bude znovu někdy vysílat, jistě se budu dívat... ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi klasika, no. Puberťácká kravinka plná trapasů, které mi však přišly totálně uměle přivoděné - z těch situací by šlo snadno vybruslit a hrdinové si vždycky zvolili tu nejdebilnější cestu. A naopak některé další fórky byly hodně nedotažené. Dala bych 2*, ale Stifler (sorry, ale to je prostě hlavní hrdina, ne Jim) a jeho máma jsou nejlepší! ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Kupodivu o něco lepší než druhý díl, ve kterém bylo moc zbytečných postav. V trojce jsou vyhmátnuti jen ti, kteří se v předchozích dílech osvědčili jako nejzábavnější. Nejzajímavější mi ovšem přijde, že něco takového natočil Jesse Dylan, v "civilu" syn hudební legendy Boba Dylana. Tady padlo jablko hodně daleko od stromu... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Z odstupom času sa musím priznať, že na mne tretie pokračovanie tejto úspešnej série, nespravilo taký dojem ako som si myslel. Určite sa filmu nedá uprieť určitá vyspelosť oproti ostatným dielom. Hlavný hrdinovia sú trocha múdrejší až na Stiflera. Kameňom úrazu celého filmu, je veľmi výrazná hlavná dejová línia, ktorá robí všetky odbočky buď nedôležité alebo doplňujúce. Čo značí, že aj napriek faktu že veľa postáv s pôvodných dvoch dielov vypadlo, tí čo zostali tu hrajú často krát až tretie husle a svoje scény a momenty tu majú len preto, lebo sa to akosi od filmu vyžaduje. Akurát že to filmu tentokrát tak úplne neverím. Čo je škoda. Film má tempo aj celkom podarené scény - hlavne rozlúčka so slobodou a jedenie psích výkalov ale ku koncu film zaváňa akousi prvoplánovosťou a sentimentálnosťou čo sa mu nehodí. Rozhodne je to diel, ktorý nerobí hanbu pôvodnej trilógií - ďalšie diely do toho nezahrňujem. Ale čaro pôvodných prcičiek tiež nemá. Zostal kdesi na pol cesty. Inak znova príjemne strávená hodinka a pol pri postavách ktoré mám naozaj rád. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)
  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)

Reklama

Reklama