foto

Gustáv Husák

  • nar. 10.1.1913
    Dúbravka, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.11.1991 (78 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Magický hlas rebelky - a.z.
Život podle Václava Havla (TV film) - a.z.
2012 České děti - a.z.
2008 V hlavní roli Gustáv Husák (TV film) - a.z.
2006 Ta lidská bezmoc moci (TV film) - a.z.
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.
2000 Historická panoráma - Svedectvo o dr. Gustávovi Husákovi (TV film) - a.z.
1998 Bigbít (TV seriál) - a.z.
1995 Papierové hlavy - a.z.
1990 Prezidenti - a.z.
1983 Gustáv Husák
1975 Volba prezidenta Gustáva Husáka
1973 Gustav Husak u Jugoslaviji
1968 Spřízněni volbou
1967 Príbeh jednej misie

TV pořady

2008 Srpnová noc (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace