Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (77)

plakát

V peřině (2011) 

Právě jsem se probudila se zlého snu. Nudný děj, nic neříkající písně a občas trapné vtípky. Nechápu, proč tolik skvělých herců se upsalo k takové blbině. Jednu hvězdičku dávám za výkony malých herců, obe děti se mi moc líbily.

plakát

Lidice (2011) 

Osobně si myslím, že film se velice povedl, má všechno, co by takový film měl mít. Já jsem si Lidice v kině velice užila, a to hlavně emocionálně:-)

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Někdy jsem z tohoto seriálu velmi rozpačitá.....mezi jeho silné stránky patří určitě docela dobré herecké obsazení a výkony, zápletka, která mě nenechá spát (i když je někdy trochu přitažená za vlasy) atd.....na druhou stranu jsem už trochu přesycená těch milostných i kamarádských zápletek....proč si čtyři kdysi nejlepší kamarádky prostě nesednou a neřeknou si všechna svá tajemství??? Nevěřím tomu jejich vztahu a jejich vztahu s Allison......solidí tři hvězdičky, snad se děj nebude zhoršovat....

plakát

Milý Johne (2010) 

Ano jistě, na Zápisník jedné lásky to nemá. Ale mě se to líbilo, přišlo mi to dojemné, romantické a místy smutné. Na knihu to ovšem zdaleka nemá. Nicolas Sparks je prostě mistr těchto láskyplných, leč vážných románů a film mu z těchto knih dělá romantické slaďáky. Jeho knihy netočit, nedělá to dobrotu:-)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Moc krásný film, s úžasným hereckým obsazením :-) Už dlouho jsem neviděla nic tak dojemného a emocionálně vypjatého:-) Jeden z mých velice oblíbených filmů....

plakát

Poslední píseň (2010) 

Uff....četla jsem úžasnou, dojemnou a milou knihu Poslední píseň a viděla jsem nudný, povrchní a velmi strojený film, ve kterém byly zpackány všechny charaktery postav a obsazení herců bylo naprosto příšerné!!!! Do filmového Willa bych se nezamilovala ani na padesátý pohled!!! Doporučuji přečíst knihu, ta za to stojí :-)

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

Panebože, co to je??? Ester Janečková, Kateřina Sedláková ani ostatní ,,velcí" herci nemají vůbec talent!!! Hrůza a děs, nejhorší český film!!!!!

plakát

Je to i můj život (2009) 

Krásný, velmi dojemný film o zákeřné nemoci. Ale...v porovnání s knihou je tento film velice slabý:-( Hlavní herečky (2 sestry) podaly úžasný herecký výkon, myslím, že to jsou nadějné hvězdičky;)

plakát

Čarodějky z předměstí (1990) 

Jako malá jsem ten film milovala, připadal mi zábavný a kouzelný. Sice jsem ho už dlouho neviděla, ale asi bych trochu změnila názor.