Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (9)

Fargo - Mortonova vidlička

Fargo - Mortonova vidlička (2014) (epizoda)

Lester Nygaard (Martin Freeman) dostane od agenta FBI Pepperse známou hádanku o farmáři, který musí na lodi přepravit přes řeku vlka, kozu a hlávku zelí. Se stejnou hádankou se musel Martin Freeman jako Tim Canterbury popasovat v epizodě The Quiz britského seriálu Kancl (od r. 2001).

Ajťáci

Ajťáci (2006) (seriál)

Režisér Graham Linehan se v seriálu objevil ve dvou malých rolích, a to jako jeden z Mexičanů v restauraci Messy Joe's v díle Fifty fifty a poté na začátku dílu Muži bez žen jako kouzelník.

Kancl

Kancl (2001) (seriál)

Muž, kterého David (Ricky Gervais) v úvodní epizodě přijímá, je ten samý, kterého později vyhazuje.

Zkrocená hora

Zkrocená hora (2005)

Nápis "Versatile" na traktoru, který řídí Jack Twist (Jake Gyllenhaal), označuje i muže, kteří jsou v sexu s jinými muži rádi jak aktivní, tak pasivní.

Veselé Vánoce, pane Lawrenci

Veselé Vánoce, pane Lawrenci (1983)

Na základě inzerátu, podaného na role válečných zajatců, hledajícího vyhublé či postižené lidi, bylo vybráno 220 lidí. Většina z nich však byli narkomani, takže na letišti hned 200 z nich zatknuli novozélandští policisté, tudíž se štáb musel obejít pouze s dvacetičlenným komparsem.

Veselé Vánoce, pane Lawrenci

Veselé Vánoce, pane Lawrenci (1983)

Jeden z japonských členů štábu hned první den natáčení spáchal sebevraždu, protože se mu nepodařilo nasvítit film tak, jak by si přál.

Reklama