Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Morgan Freeman

Řidič slečny Daisy, který má pihy už od dětství. Je to muž, který za svých mladých let byl charismatický fešák. Charisma mu zůstalo a z fešáka se stal na první pohled moudrý a sympatický dědeček. Uchvátil mě ve všech svých filmech, které jsem dosud viděla (a že jich bylo dost). Morgan Freeman je pro mě Pan herec.

Colin Firth

Na Colina nedám dopustit. Je mým oblíbencem jednak proto, že ten chlapík snad nestárne (?) a taky proto, že z něj vyzařuje britská vznešenost. Zamilovala jsem si ho už v Zamilovaný Shakespeare, potěšil mě v Deníku Bridget Jones (ten svetr se sobem!), odzbrojil v Lásce nebeské a doslova dorazil v Králově řeči, nevím co na mě ještě chystá v budoucnu, přesto bych po něm chtěla jednu věc.. aby sakra letos dostal toho panáčka stojícího na cívce, protože mu jej ze srdce přeji.//// A má ho! Děkuju Coline!

Tom Hanks

Tom Hanks je jedním z herců, kteří mě nepřestanou fascinovat. Ve filmech je naprosto uvěřitelný a přirozený. Jednou jsem viděla dokument ve kterém Robert Zemeckis řekl : Co si budeme nalhávat, Tom není žádný extrémní krasavec, ale má sakra šarm a kouzlo. Tímto bych se zdržela ostatních komentářů. Robert mluví za mě.

Heath Ledger

Po zjištění, že Heath již není mezi námi, mi přišlo, že filmový svět ztratil naději na skvělého herce. Spousta lidí ho miluje, spousta zatracuje, že až zas tolik toho nedokázal.. Zajímalo by mě, kolik lidí toho dokázalo přibližně jako on ve věku nedožitých 29 let. Ano, jsou zde herci, kteří jsou obsazováni již od dětství, ale hodnotit herce podle počtu filmů ve kterých se objevil? Jde spíše o to, že ať se ukázal v jakémkoliv žánru filmu, vždy mu dodal své osobní kouzlo. Emily Brontë by možná žasla, jak nadaného Heathcliffa moderní svět stvořil, na stranu druhou dostál svému jménu a dopadl jako opravdový hrdina z románu.

Alan Rickman

Alan je snad nejvíce nedoceněným hercem současnosti. Nedávno jsem narazila při brouzdání po síti na článek o tom, jak si vedou herecké hvězdy z Harryho Pottera. Byla jsem potěšena, že Alan byl na první příčce oblíbenosti a zároveň jediným hercem jehož role neskončily poslední Potterovskou klapkou. Je pro mě spolu s Colinem důkazem, žeu herců nezáleží na počtu otisknutých fotek v bulvárních plátcích, ani na tom zda se rozvádí, berou nebo sedí ve vězení. Jsem pyšná na to, že svět začal hodnotit talent a ne jejich lýtka, hýždě nebo lícní kosti (vše je narážkou na Brada Pitta).

Hugh Grant

Nedám na něj dopustit. Skvělý komik, skvělý herec a věřím že i stejně skvělý člověk v soukromí. Maminka jej nazývá basetem ( to podle podivně skleslých vnějších koutků očí, pro nemilovníky psů odkaz na baseta -> http://www.svetpejsku.cz/soubory/plemena/baset-hound-5.jpg ). Já osobně jej považuji za ohromně přitažlivého. Takže baset či nebaset, Hugh je úžasný.

Jack Nicholson

Opět se rozcházím v názoru s mou milovanou maminkou. Jack je jedním z nejlepších herců ve světě. Uznávám, že ač hraje v jakémkoli žánru vždy vypadá tak trochu pošahaně a psychicky narušeně, ale uznejte, že nikdo další takvou auru prostě nemá. Měla jsem ho ráda a vždy ve všech filmech budu. Ve filmu Než si pro nás příjde zářil jen pro mě a já na oplátku brečela pro něj.

Geoffrey Rush

Nedokážu si vysvětlit jeho pozdní obsazování do velkofilmů až v pozdějších letech jinak, než jako diskriminaci zaoceánských herců. Přitom málokdo je dnes tak tvárný jako právě Geoffrey, který dokáže ztvárnit postavu naprosto komickou, ale též moudrou a vážnou. Přála bych si jej jednou vidět ve spojení Roberta Downeyho Jr. jako otce a syna.