Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (259)

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

"Ty vodopády jsou naprosto úžasný... málem jsem si tam zlomil nohu, málem jsem si tam zlomil ruku, máme mokrý všechny prachy, já mám promáčenej pas... ale o tom to je! :)" A přesně o tomhle jsou i jejich filmy - ne o památkách, přírodě, ale o těch řečech a jak má někdo dost velký koule na to, aby se do něčeho takovýho pustil.

plakát

Godzilla (1998) 

"Naprosto logicky a předvídatelně míří na východní pobřeží!!" "Jak to?" ptám se, "když se poprvé vyskytovala u Francouzské Polynésie na opačný straně USA? Správně by měla útočit na Californii a pochybuju, že to přepádlovala kolem Ohňové země a u Karibiku rovně a doleva." I tak se dá jednou otázkou rozcupovat zdánlivě kultovní příběh přerostlého leguána, který se příliš vyhříval na sluníčku.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Rozvláčné, utahané, bez jiskry, jen takové hrc prc, sem tam s cílenými záběry na Cavillovu odhalenou korbu, přičemž mu na ropné plošině v digitálním ohýnku nehořely ani chlupy. Russel se tam zjeví zničehonic, je prakticky všude jako Fantomas, všem radí, ale nikdo ho už ani nemůže zničit, protože vlastně neexistuje. Kromě silného nedostatku děje sem tam prosáknou okopírované momenty z Avengers křížené s původním záměrem záporáka v hitlerovském stylu. Muž z oceli je tedy jen přehlídka Supernudného, který se neumí oblíct a natahuje si slipy přes overal.

plakát

Zabijáci (2014) 

Detektiv Karel je stejně duchaplný asi jako můj soused Karel. Na všechno se ptá, na všechno nechápavě zírá a ještě je tak důvtipný, že nepředpokládá útok proti vlastní osobě od blázna, od něhož se to čekat dá. Nebýt Asada a malých brambor, který tam jediný funguje, nejspíš by to Karel řešil do teď. Postava Kimy si prošla zajímavou transformací, od zpovykané, prominentní a znuděné krávy, která si to ve výsledku vlastně zasloužila, přes bezdomovkyni až k umaštěné, upachtěné Laře Croft. Od Olsena se mi tahle líbila nejmíň, ale i tak má trošku větší říz než Žena v kleci.

plakát

Zajíček bez oušek (2007) 

Daniel Brühl tam byl fajn :D, zavzpomínala jsem si na to naše setkání

plakát

V.I.P. vraždy (2016) (seriál) 

"To je vražda, napsala" a hned všem vykdákala, kdo je vrah. Zjištění po 20 minutách je docela slabota, karty měly odkrýt později a nějak jinak si to přeházet, protože po těch dvaceti minutách mě to pak přestalo bavit.

plakát

Býčí šíje (2011) 

Jak belgické JZD obešlo "de Plánička systém" a rozhodlo se vydělávat nejenom na kravách, ale i hormonech, přičemž celou dobu kolem obchází vykastrovaný jezeďák Venca, který je pro cizí, dycinky jenom Václav. Takže se samozřejmě tváří, že každou chvilku rozkřápne lebku kdejakému kolemjdoucímu. Rádoby dechberoucí krimi zápletka s dokonale zvládnutým hlavním výkonem spočívající jen v zírání, pořvávání a předvádění Matthiasových bicáků, což bylo jediné, na co se dalo dívat a co se dalo i ocenit. Protože stejně tak se mohl snímek jmenoval Býčí žlázy.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Revenant není Zmrtvýchvstání Leonarda DiCapria, ale diváka na konci filmu. Spíš by se to mělo jmenoval "Prosím, zabijte mě!" Brutální, krvavá nechutná nuda na sněhu. Řeka, stromy, sníh, řeka, stromy sníh... Kdybych chtěla vidět takové scenérie pustím si Prima Zoom zadarmo. Do toho se odněkud přihasí kolíbající se Hardy a první, co z něj vypadne je "fuck!" a to z něj padá v pravidelných intervalech skoro pořád. Přijeli indiáni, odřezali skalpy na kameru, prohnali šípy skrz oční bulvy rovněž na kameru jako skvělou senzaci. Pak zas z Hardyho vypadlo "fuck, fucking, fuck off...", načež se výprava odpotácela kamsi do Prčic. Leo jako pan Glass udělal z Bonda žabaře v obleku, protože to, co přežil on bylo nad úroveň 007. Ovšem úsměvná momentka, co by jeden ze dvou světlých okamžiků, bylo jak si medvídek grizlly zahrál sudy valy a trošku nám toho Leoška přejel. Revenant není film o touze přežít, ale film plný detailních záběrů těch zarostlých, špinavých krvavých obličejí, takže vidíte všem do nosu a můžete jim vesele počítat chlupy i holuby. Pak vidíte i ty mezírky mezi křivými zuby, jak tam Leovi propadává hlína, která mu do té huby tak torchu napadala, jak jim odletují brindle a motají se jim s těmi krvavými chuchvalci do plnovousů. To není chlapské, to je nechutné. Škoda slov na záběry, které vecpali na celý obří plátno akorát oko koně do rohu, kus klacku, kousek hlavně pušky. No a pak Leošek běží a běží, sežere v syrovým stavu na co přijde, ačkoli má metr od sebe rozdělaný oheň, ano logika tvůrců i lovce cvičeného na přežití v přírodě... pak to napere s koněm ke skále, načež se nabodne na první dostupnou větev. Ve filmu nejde o to, kdo koho na konci zabije a pomstí, ačkoli je to od začátku jasné všem na 1000%, ale o to, aby už KONEČNĚ NĚKDO NĚKOHO ZABIL jen proto, aby mohli běžet titulky! S filmem je špatně spousta věcí, když mě víc - místo Lea a Hardyho, zajímá šišlavej "Arthur F*cking Shelby". Za ten marast, ve kterým museli 7 měsíců natáčet, dávám 1*, jinak by to byl odpad.