Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Bůh... The Man... Al Pacino je nejlepší herec pod sluncem. Nepochopitelně skvělá ruka při vybírání rolí tohoto neuvěřitelně charismatického chlapa se skvělým chraplákem a překrásnýma očima. Bezchybně hraje mafiány a tančí tango. Děkuji, Matko přírodo, že jsi Ala stvořila! NEJ role: Michael Corleone (Kmotr II) a plukovník Slade (Vůně ženy)

Alan Rickman

Výborný charakterový herec, kterého uctívám už mnoho let. Zatím jsem viděla 23 jeho filmů a nepřestávám ho respektovat a obdivovat. Dokáže zahrát mnoho rolí, kladné i záporné, ale vždy si mě naprosto ukradne svým bezedným charismatem. Velmi sympatický člověk s překrásným (ne-li nejlepším) hlasem, s nímž si to může rozdat ledatak hlas Jeremyho Ironse či Iana McKellena. NEJ role: plukovník Brandon (Rozum a cit)

Ralph Fiennes

Nehorázně krásný chlap, který nějak často hraje zrůdy a různé psychopaty, kteří mu fakt jdou. Poprvé mě dostal v Schindlerově seznamu, kde ztvárnil nácka tak excelentně, až jsem nevěřila, že by mohl být ve skutečnosti dobrým člověkem (proto jsem v noci na youtube hledala nějaká interview a oddechla si, když jsem zjistila, jaký to je sympaťák). Má role dobré, špatné, ale i výborné. A za ty ho mám tak ráda. A má opravdu pěkně zabarvený hlas. NEJ role: hrabě Almásy (Anglický pacient)

Ewan McGregor

Výborný, výborný herec, u něhož mám nejradši, že dokáže vždycky nějak překvapit. Jeden z nejvšestrannějších herců vůbec a díkybohu za to. Zbožňuju jeho herecký projev a strašně mu fandím. Ewánkův talent jenom roste. A navíc krásně zpívá! NEJ role: Christian (Moulin Rouge!)

Buster Keaton

Můj nejoblíbenější herec z éry němého filmu. Má vynikající grotesky, nápady, vtípky a především ho uctívám pro jeho fyzické hraní. Pozorovat ho, jak dělá všechny ty obdivuhodné kaskadérské kousky, je odměnou. Strašně se mi líbí postavy, které ztělesňuje: Postavy, které si jdou za vlastním štěstím a nenechají si život diktovat osudem. Velice inspirativní přístup, na který vzpomínám, když sama čelím překážkám. Všechna čest, Bustere, v mých očích na tebe Chaplin nemá ani za milion. NEJ role: Johnnie Gray (Frigo na mašině)