Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mládež diskutuje o tom, zda je výhodnější zemřít na místě, nebo hledat nové útočiště. (SkyShowtime)

Videa (1)

TV spot

Recenze (5)

HarryCameron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne je to niečo medzi prvou a druhou časťou. Oproti predošlým epizódam pribudlo niekoľko scén, ktorých cieľom je vydesiť divákov- nie vždy sa to však darí. Vyzerá to ako keby sa tvorcovia snažili namixovat thriller, mysterióznu drámu a horor dokopy. Výsledok je zatiaľ skôr rozpačitý. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som to začal sledovať, netušil som, že to bude také úžasné a že v každej epizóde bude scéna s mŕtvym zvieraťom. Zaujímalo by ma, čo si myslela žena, ktorá to vytvorila. V tretej epizóde budem mať scénu s mŕtvym zvieraťom. Pretože je to také dráždivé a desivé! Diváka to tak vystraší a v dnešnej dobe je tak skvelé vidieť mŕtve zviera. Skvelá práca, pokračuj v dobrej práci a dúfam, že v štvrtej epizóde uvidím ďalšie mŕtve zviera, teším sa na to a asi dnes zabiju na záhrade králika alebo psa len tak pre zábavu. Ešte raz ďakujem, naozaj skvelý seriál, nemám slov! ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Po 3. díle končím. Odmítám se, kvůli pár trochu zajímavým minutám v lese, věnovat přeskakování všech těch 90% otravných vykecávacích sraček kolem. Hodnocení za 3 díly. (8%) ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama