Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatické, přímočaré béčko, u nějž je předstírané vynechání střihu spíš efektní než umělecké. Zápletka je stejně papundeklová jako prostředí v němž se celý film odehrává, a obsazení dává tušit, že tady vysoké ambice nikdo neměl. Netradiční záběrování vtahuje do děje a vyrábí z tuctových scén trochu působivější. Mně to stačilo, zvlášť proto, že akce je docela povedená. Občas je ovšem potřeba přestat myslet, nebo raději vůbec nezačínat. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je můj oblíbenec už od dob Boyky, ale poslední roky hraje jen v béčkových kravinách, které většinou za moc nestojí. One Shot je vlastně taky další béčko, ale tentokrát je naopak velmi dobré a k mému údivu má všechny aspekty, které by dobrý akčnák měl mít. Kamera je perfektní a styl, kdy chodí kolem hlavní postavy a sleduje veškeré její kroky výrazně dodává na autenticitě akce, která je i sama o sobě skvělá - dojde na pěsti, na nože, samopaly, rpgčka i granáty a samotné boje zaberou přes 80% stopáže, což je v žánru nadstandartně žádané. Potěší sympatická Ashley Greene ve vedlejší roli, zajímavé vyústění před koncem, přiměřená stopáž i jednoduchý a přímočarý nápad spolu s prvkem nejistoty, kdy divák neví, jestli je onen "terorista" opravdu terorista, nebo jen pouhý civil. Výsledek je uspokojující akčňárna, která má koule a tu hranici silnější 3ky / slabší 4ky dosáhne s přehledem. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ale ono je to po tom vlažnějším začátku vlastně docela slušná akčňárna! Adkinsonove head shoty a tiché nožíčkové akce mi dost připoměly Pád Bílého domu. Takže jako nekinová produkce je to v pohodě taj na 3,5*. Každopádně Scott umí hrát a má rozhodně na víc a přeju mu brzo nějaký pořádný biják sakra! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak to byl nářez jedna radost, jen mi vadila jedna věc. Proč sakra, když teroristické  komando přepadne základnu, obránci nepoužijí dosud plně funkční vrtulník a nešijí to nich z jeho kulometů,nedej Bože něčím více, nýbrž si počkají, až to do něj směsice Arabášů napálí granátometem? No nic, no... jinak film měl spád, prvně v životě mi nevadilo nasnímání nestatickou kamerou, což jinak nesnáším a musím uznat, že Adkins umí. To byla radost vidět, jaké má pohyby, že je schopen předvést se tak, že u věříte, že je člen SEAL. Krom sympatického vzhledu má skvělý úsměv. Takže film utekl jako voda a já zase viděla tu chlapskou ješitnost, manipulaci, odvahu i fanatismus, který zabíjí vše živé. Covid všech variant na vás! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dějově nenáročný, ale vkusně provedený akční snímek. Nutno podotknout, že si mnohem více cením první poloviny, jenž je mnohem uvěřitelnější a nese se alespoň s nějakým náznakem dějového zvratu. Zato druhá polovina už se pouze soustředí na nepřemožitelnost Scotta Adkinse, který se rozhodl porazit všechny nepřátele úplně sám. Asi to stojí za shlédnutí i když je to jen další zapomenutelný průměr. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)
  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)

Reklama

Reklama