Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na toto veledílo samozřejmě nedívala, ostatně nemám na hovadiny čas, ale když už to bylo na youtube, tak proč se nepodívat. A asi toho lituju víc než bych čekala. Půl hodiny naprostých s****k a obsah o něčem hnědém, co obvykle vyluzujeme na toaletě. Už po prvních sedmi minutách mě natahovalo, po dalších pěti jsem si říkala, kde sakra tohle, tím myslím účastníky, vyhrabali. A při sledování diskuze, kdo si kam lehne, promiňte, ale to už vážně bylo dost. Jakože, ne, tenhle pořad jsem neodsoudila dřív, než jsem ho viděla, ale co je moc, to je moc. Nápad fajn, ale provedení jaksi pokulhává. Chápu, účastníci jsou taky lidi, jenže tohle, ať se snažím najít jakékoli hezké slovo, no prostě ne! Jako chápu potřebu Primy natočit něco, co osloví mladou generaci a ne, neodsuzuju inluencery, ale zavřít do vily partu lidí, kteří vytvářejí obsah, jaký vytvářejí a věčně jsou přilepení na obrazovce, to mi přijde snad ještě horší, než Vyvolení nebo BigBrother, který stejně vybuchl, což si myslím se stane i tady. No, moc zářnou budoucnost pro tohle, opravdové veledílo, které si nezaslouží už ani vteřinu mého času, nevidím. Účastníci jsou nemastní neslaní a za půl hodiny se divák dozví s prominutím prt. Takže i přesto, že nerada hodnotím po prvním díle a vždycky se dodívám až do konce, tady fakt nemůžu. No divím se, že to někomu za toho půl milionu stojí ... Ale to samozřejmě může být jen můj názor, nikomu ho nevnucuju, ale cítila jsem potřebu vyjádřit se. Protože tohle není ani ten odpad!, zdá se - alespoň tedy mi - že tenhle pokus je tak o minimálně několik tříd níž! ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

reality show od dětí dětem aneb kde jsou časy bludišťáka. extrémní nasycenost trapností a ofrnění účastníci na antiskautském táboře pod dohledem kamer způsobují divákům maximalizované utrpení. audiovizuální sadomasochisti si přijdou na své, ostatním nezbývá než pokroutit hlavou a děkovat bohu za 3728. epizodu výměny manželek. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Chlapec do kamery vypráví, že chodí v ponožkách a pak vzal kýbl s vodou a utřel podlahu .... kde jsou ty časy, kdy se v reality show něco dělo nebo něco ukazovalo. Skupina yůtuberů zavřených ve vile jsou pro mne absolutně neznámí, nudní a nezajímaví a to do té míry, že je to až skoro zajímavé, co se to vlastně v tv vysílá. Dám jednu hvězdu, protože jednak neznám čísla z peoplemetrů, ale fascinuje mne ta nekonečná řada odpadů spolubojovníků na CSFD , když to zároveň má víc než stošedesát komentářů a dvaapůltisíce hodnocení. Prostě má to nějaké kouzlo, které k tomu přitahuje takové davy a ikdyž je potom většině uživatelů na blití, tak to možná i splní záměr s jakým to vzniklo... možná. ()

campix odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní tvorba poznává nové dno. Já už se nedivím ničemu. Tohle je naprosto plytká, nezajímavá a debilní ''reality show''. Stejná jako její hlavní protagonisté. Pokud chtěl Adam Sedlák (jinak normální tvůrce) poukázat na prázdnost a zbytečnost model dnešní mládeže, tak uspěl, ale nějak se mi to nechce věřit. ()

Hedy odpad!

všechny recenze uživatele

Slova mi došla. Zde selhává lidská řeč i rozum. Tohle patří do kategorie: "Pokud to neuvidíš tak tomu neuvěříš." Pokud existuje Bůh tak kvůli tomuhle plánuje způsob jakým nás ztrestat. Pokud by někdo natočil jak si dítě s downovým syndromem hraje s potraty v domečku pro Barbie tak by jste nepoznali ani rozdíl. Až tohle dotočí tak si to pořídí Kim Čong-un aby to mohl nonstop pouštět lidem kteří chtěli utéct přes demarkační linii. Čistá nesympatičnost těch falešných buzíků a přetvařujících se čubek pro mě byla více odpuzující než měsíc stará nafouklá mrtvola která se vyplavila na břeh po povodni. Bylo by mi víc po chuti strávit týden v té vile s usvědčenými sériovými vrahy jako John Wayne Gacy a Ted Bundy než abych musel trpět v přítomnosti těch pravděpodobně nejméně zábavných lidí na planetě. Poslouchat sto let starého týpka který má alzheimera a každé slovo opakuje dvakrát tak pomalu, že mu vyřčení jedné věty zabere deset minut je mnohem zábavnější než poslouchat tyhle manekýny. Říká se, že oči jsou okna do duše. Já jsem ale zastánce toho, že pokud má člověk odvahu o sobě říct, že je influencer tak žádnou duši nemá. Na to stát se influencerem musíte nejprve ztratit duši. Ta vila je nyní inkubátor největších karcinogenů v historii planety země. Zvládl jsem momentálně čtyři epizody a musím říct, že ani Španělská inkvizice nevymyslela brutálnější způsob mučení. Tahle banda kokotů má slávu jen proto, že holky které ještě neprošly pubertou nevědí nad čím leštit škebli. Co se těch čubek týče tak ty mají shlédnutí jen proto, že náctiletí zmrdi ještě netuší co je to Pornhub. Chápu, že ty krávy se v podstatě živí tím, že nad nimi si tahají šulínky náctiletí potrati ale jakmile by zjistili co je Pornhub tak by každá kráva z té vily ztratila 99% svých odběratelů. Odpad. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V reality show měli být i youtubeři PIMPS (Charlie Šrámek & Albert Bately), nabídku však odmítli. Nabídku dostali také youtubeři Lukefry (Lukáš Fritscher), Jan Hanko a Jonáš Čumrik (známý jako Johnny Machette), avšak také odmítli. (TheSlezy)

Reklama

Reklama