Reklama

Reklama

Nejnepříjemnější věcí v životě mnoha lidí je právě návštěva zubního lékaře. Tím je Dr. Alan Feinstone, bohatý, úspěšný a strašlivě závislý na čistotě. Tato jeho vášeň pro čistotu je přímo chorobná. Všechno musí být perfektně čisté a lesklé jako krásné bílé zuby. Začíná to nevěrou manželky a mučením svých pacientů, kteří vlastně za nic nemohou. Film je natočen mistrem oboru Brianem Yuznou, s novými triky, které nebyly dosud v žádném filmu viděny. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

gwn9

gwn9 (hodnocení, recenze)

jako student zubního lékařství tuto komedii rozhodně doporučuju :D jako filmový fanoušek možná i ještě víc..:D

separovac

separovac (hodnocení, recenze)

Není téměr skoro co okomentovat. Vyjímku tvoří nepatrné zachycené sekvence snímků, které uvidíte parkrát, ale za to v plných detailech. Celý film zachycuje doslova " poset sazemi" scény představující vytrženou realitu od skutečnosti.

opox

opox (hodnocení, recenze)

no nevim.... silenec to byl dobrej, ale chybela mi lepsi atmosfera filmu... nic moc .... 3*

Mirikina

Mirikina (hodnocení, recenze)

To má být horor? Viděla bych to spíš na komedii. Ale snaha byla, takže dávám jednu hvězdičku

filmers

filmers (hodnocení, recenze)

Zajímavě pojatý horor,který je docela dobrý hlavně svoji originalitou.Návštěva zubaře je můrou hodně lidí a po shlédnutí tohoto díla nevím jestli se k němu vůbec ještě vydají.přesto tam je pár zajímavých scén u kterých se nebojíte ale trnete hrůzou nad myšlenkami že musíte k zubaři...U tohoto díla se na pravidla nehledí.Celkově bych toto ohodnotil 60%

Pochtli

Pochtli (hodnocení, recenze)

Pote, co jsem cekal neco prumerneho az podradneho, se z toho vyklubal velmi zajimavy film se silenym zubarem. Zvlaste pak jedna scena jak vystrizena z reklamy "Slibuju, ze si budu cistit zuby 3x denne a nebudu jist zadne sladkosti." v situaci, kdy ma tato osoba pistoli u hlavy..

Reklama

Reklama