foto

Jan Hoag

  • nar. 19.9.1948 (71 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 3 from Hell
Prací automat
2018 Ničitelka
2014 Divočina
Small Time
2010 Faster
2007 Božský Evan
News, The (TV film)
2006 Paličatý všeuměl
2005 Dating Games People Play
2004 Vánoce naruby
2001 Životní role
2000 Kid
The Last Dance (TV film)
Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Návrat na farmu (TV film)
1998 Potomek vetřelce
Vánoční přání (TV film)
1996 Dentista
1995 Courtyard, The (TV film)
1994 Ozbrojený a nevinný (TV film)
Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
1992 Price She Paid, The (TV film)
Zpráva od Holly (TV film)
1991 Mými hrdiny byli vždy kovbojové

TV seriály

2019 Baskets (TV seriál)
Common Room Wake (S04E06)
2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Scream Queens (TV seriál) - a.z.
Drain the Swamp (S02E10) - a.z.
Blood Drive (S02E06) - a.z.
2015 Scream Queens (TV seriál)
Haunted House (S01E04)
Hell Week (S01E02)
Pilot (S01E01)
2014 Shameless (TV seriál)
Iron City (S04E06)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Minimalizace dopadu návratu (S06E04)
2011 Glee (TV seriál)
Políbila jsem dívku (S03E07)
Průměrňákovi (TV seriál)
Léto volá (S02E24)
2009 Brothers (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Byl jsem mladistvým kanibalem (S03E04)
2005 Médium (TV seriál)
Judge, Jury and Executioner (S02E07)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ale co je pod povrchem? (S01E02)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pekelné zvony (S06E15)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Shelly's Old Flame (S03E24)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm Pimps Wiener Dog (S02E02)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Napadení kvůli bateriím (S08E24)
1993 Dave's World (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky