Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se dívala na jiný film, protože jsem se smála s přestávkami až do konce. Nicméně by filmu prospělo prostříhat na hodinu a půl. Bylo hezké nahlédnout do zákulisí natáčení béčkového filmu, ve ztížených podmínkách covidového lockdownu. Herci si střílí sami ze sebe, ze svých kolegů, z filmového průmyslu a covidových restrikcí. Bublina trpí stejně jako její žánrové sestry různou kvalitou vtípků a tento žánr bývá málokdy hodnocen jako veledílo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozumím satiře, která tu je. A ten nápad je výborný. Bylo jen otázkou času, kdy někdo udělá film na covidovou dobu. A tenhle film má několik výtečných nápadů a skvělých scén. Navíc se tu sejde i Karen Gillian, Pedro Pascal a oblíbený David Duchovný. Ovšem ten film má přes dvě hodiny a z kvalitnýho nápadu a satiry se stává typická americká komedie ab absurdum. V ten moment, už na film ani nechcete koukat, protože do konce ještě zbývá půlka a od průjmů a zvracení se dostáváme i k útokům na herce a pseudověznění. Prostě uchylárna a šílenost. Škoda, protože ten nápad je prostě výborný. O čtyřicet minut zkrátit a nechat satiru o natáčení amerického braku v době covidu a je to za čtyři. (35 %) ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se snaží svézt na vlně popularity jejich povedené satiry Don't Look Up, a proto servíruje další pokus o satiru/parodii na nedávné dění, tentokrát z pohledu herců, resp. filmového průmyslu. Zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu, že z toho nakonec vyšla taková trapná a nezábavná nuda. Ačkoliv se herci snažili a občas se pár vtipů povedlo, to množství vaty a hluchých míst tyto snahy dokonale zabilo. Nejlíp na tom byl asi začátek, zbytek je těžce o ničem. 2/10. ()

Sepp598 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nudný, ty dvě hodiny celkem utekly, ale je to nezajímavý. Nápad to však byl dobrý. U těch vtipných scén jsem se sice dost bavil (dohromady tak 5-6), ale zbytek jsem jen kroutil hlavou. Záleží na vás jestli vám to stojí za to a nenechte se zmást tím, že tam hraje Karen a Pedro. Jo a ty dvě camea Johna a Daisy taky dost pobavily. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mělo to být druhé K zemi hleď!, ale místo toho to je trapná a často nudná ptákovina, která nebaví ani svou trapností. Bylo mi trapně hlavně za mou jindy oblíbenou Karen Gillan. Nápad na film o "filmu během pandemie" mohl být na papíře zajímavý, ale Apatow to vůbec nezvládl a...je to jednoduše sra*ka. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama