Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hodnou, milou ženu mám, až ji srazím, zacouvám!“ Tak tady se někdo zbláznil, říkal jsem si hned v úvodu, při naprosto prasáckém spoileru scenáristů. A pak jsem byl půl filmu na ně nasraný, než jsem zjistil, že je všechno jinak a spoiler vlastně nic moc neprozrazoval, jen chytal dvoupatrovou rybu na háček. Povedlo se a mně pak  v čase 50:59 tím překvapením, ba přímo šokem, vypadla sklenice z ruky. Parádní whiskey twist! OKÉNKO BÍLÉ DODÁVKY: [][] Je něco shnilého v thrilleru dánském? ## Nic. Vše je čerstvé a lahodné. ## No co asi, když to pes, cvičený na vyhledávání mrtvol, vyštěkává přes půl jezera. Ale marně. ##  Mozek kriminalisty, líného (včas!) začít myslet. ## Fakt, že dánské holky znají české filmy. Viz letecký den Leonory před 20 lety a její alibi aka Dalibor Vrána „cvičí“ na housle. [][] Šťastně až do smrti, ale do čí? Doporučení všem vdavekchtivým holkám a jejich partnerům. Věnovat pozornost štěkání psa, nechodit kouřit na kraj útesu a neplést si manželčin příkaz:  „Oddělej ji!“ s „Udělej ji.“ A budete dlouho a šťastně žít. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příběh dlouholetého manželského páru mě vtáhnul a nepustil, tentokrát se o to postarala Sonja Richterová, hrála jak o život.. Byla jsem nesmírně zvědavá, jak se vyřeší situace kolem milenky a vraždy na silnici.. Líbil se mi také Mikael Birkkjær a to zejména v roli otce, který vede svou dceru k oltáři a snaží se jí předat něco ze svých životních zkušeností.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy, bavilo mě to.. ()

Reklama

Zyne 

všechny recenze uživatele

puvodne 4, ale pak se mi rozlezelo, kolik hlouposti tam vlastne je - predevsim ze strany policajtu (priklad bez spoileru, kdy prijedou a ani se nezeptaji, kde je zena, kdyz jim volala ona...jsou tam ale i dalsi veci). jinak to ma atmosferu, vtahne to a celkove je to fajn. ale u thrilleru, ktery jede v takto vaznem stylu, jsou ty policejni chyby do oci bijici a zpetne trochu iritujici ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Když si ženatý chlápek v krizi středního věku nabrnkne o generaci mladší roštěnku, koleduje si o malér. Dotyčná si ho totiž časem začne nárokovat čím dál tím víc, zatímco podváděná manželka nemá pro jeho druhou mízu pražádné pochopení. Náš hrdina je tak časem oběma dámama uveden do bezvýchodné situace, kterou se rozhodne vyřešit vraždou. Dánové tahle dramata, která diváka naprosto pohltí, prostě umí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vedenie filmu na slušnej úrovni, ale chýba posledný šokujúci a nečakaný moment, ktorý príbeh posunie ďalej. Mnoho častí príbehu pôsobia realisticky, ale niektoré scény je potrebné brať nadhľadom. Po dlhom čase jeden pomerne kompaktný a dobre natočený film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 80% (***) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama