Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V poslední době prožívá Thomas Hughes (Adam Baldwin) nelehké životní období. Jeho manželství existuje již jen na papíře a problémy se množí i Thomasově zaměstnání. Agresivní a cynický Kirk (Pat Skipper) je pro Hughese již po několika pracovních týdnech nevítanou konkurencí. Proto jeho pošramocenému egu příjde aféra s atraktivní Jackie (Theresa Russell) nadmíru vhod... (Pohrobek)

(více)

Recenze (3)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to kvůli tomu, že to má být "kvaziremake" Hitchcockových geniálních Cizinců ve vlaku - a skutečně, jak už praví název, několik Alfredových elementů se tu opravdu vyskytuje. Jinak samozřejmě houby s octem - jen snad ten, kdo má slabost pro Theresu Russell (zde speciálně pro její jazyk), ocení tento erotický thriller vyšším hodnocením. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mě nepřestávalo fascinovat jak byl ten bláznivej zmrzlinář neustále z něčeho překvapanej, on byl prakticky překvapnej celejch 92 minut a teda ta vražda, to by mohlo aspirovat na cenu Pata a Mata za celoživotní dílo, neskutečný. Ono i to umírání tam by v duchu Lauera a Harda, chlap tam umírá a sotva mluví a vysípe tam "ty debil é é é ". Neuvěřitelný. Jediný světlý moment filmu je Theresa, femka fatalka 80.let i tady fatalila s gracií sobě vlastní a s jazykem teda dotyčná dáma umí pracovat, ne že ne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama