foto

Pat Skipper

  • nar. 23.9.1958 (60 let)
    Lakeland, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 The Pool Boys
2007 Halloween
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2003 Seabiscuit
2002 Fits and Starts
2000 Erin Brockovich
Smrtící hrozba
Zrůda Ed Gein
1999 Anděl strážný (TV film)
1997 Úchyl
1996 Den nezávislosti
Hellraiser: Pekelný jezdec
Skála
1995 Výměnný obchod (TV film)
1994 Dancing with Danger (TV film)
1993 Demolition Man
1992 Neviditelný na útěku
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Femme Fatale
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
Predátor 2
Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Smrtonosná zbraň 2
1987 Wall Street

TV seriály

2017 Shameless (TV seriál)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
2015 Stitchers (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Six: Donkey's Years (S01E06)
Chapter Five: Mama's Boy (S01E05)
další epizody (4)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Exkurze (S07E03)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Damn the Torpedoes (E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fathers and Sons (S01E12)
Médium (TV seriál)
Dead Meat (S06E21)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Identita (S03E07)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Slib (S03E02)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Tremors (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Guns Not Butter (S04E12)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Chinese Wall (S01E21)
Shelter (S01E20)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Scribbling Rivalry (S02E09)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Oběti pro lásku (S05E19)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Life Out of Balance (S02E08)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Babiččina smrt (S01E23)
Čarodějky (TV seriál)
Výčitky svědomí (S02E02)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Den otce (S03E14)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Podvod II (S05E02)
další epizody (4)
1996 Chameleon (TV seriál)
Zdání klame (S01E02)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace