Reklama

Reklama

Infinity Pool

  • Kanada Débordement (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James (Alexander Skarsgård) a Em (Cleopatra Coleman) Fosterovi si užívají all-inclusive dovolenou na pláži na fiktivním ostrově La Tolqa, když smrtelná nehoda odhalí perverzní subkulturu hédonistického turismu, bezohledného násilí a surrealistických hrůz v letovisku. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Fr 

všechny recenze uživatele

„BOJÍŠ SE, ŽE JSI BYL MOŽNÁ SVĚDKEM SVÝ SMRTI?…“  Perverznost v ději i v myšlenkách. Prostě Cronenberg. Občas je to pomalý, občas ne úplně zajímavý, ale téměř jako vždycky, jde o výjimečnou podívanou, kterou umí servírovat tahle „zvrácená“ režisérská rodina. P.S: Když už chcete vidět jejich filmy, tak určitě nemáte důvod se vyhejbat „R“kový verzi!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak přilákat turisty. 2.) Koukat na svoji smrt mě nikdy neomrzí.  ///  Thx za titule „seamus1“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Hele, přiznám se, že pro mě ten filmový souboj otec-syn vyhrál junior. Když to srovnám s otcovým "Crimes of the Future", připadá mi synův "Infinity Pool" víc svěží, kompaktní a uvěřitelný (i když starý Cronenberg nestojí ani o jednu z těch nálepek). Nahoru to táhne Alex a Mia, pro mě je tu jedna hvězda nahoru za vynikající halucinační scény. Nakonec jsem tomu dal průměr, protože film ve třetí části ztrácí dech a ta krásně houstnoucí atmosféra postupně vyčpí do prázdna. Škoda. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Přivábily mě pohoršený reakce z festivalů nad nechutností (...) a byť v počátku to vypadá na celkem slibný cvičení se znepokojivostí, po chvíli přijde divný dystopický element "zdvojení", laciný psycho efekty a slipknotí masky, (nijak nepomáhá po celý film vyplašený / poslintaný Skarsgård, ani otravná a šeredná Mia Goth), meh... Stupidní pozérský čajík, slátanina. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Viděna tvrdá NC-17 verze. Infinity Pool je zatím nejlepší cronenbergovinou (míněno od C. juniora) - tentokrát méně depresivní, zato více zábavnou a morbidně humornou. Nenechte si pokud možno vyzradit nic moc o ději, ačkoliv trailer už se o hodně z toho postaral. V překvapení je kouzlo. Alexander Skarsgård si to mnohonásobně dává, Mia Goth je opět úplný živel a některé audiovizuální výjevy v tomto snímku se člověku pěkně zaříznou do paměti (nevím, jak moc okleštěná je eRková verze). Fanouškům sci-fi hororu plně doporučuji. Máme sice zatím jen leden, ale už teď to u mě je jedním z top žánrových filmů roku. [Sundance Film Festival 2023] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Brandon Cronenberg rozohráva zaujímavé témy, ako naše druhé, to podstatne drastickejšie ja, submisivitu dnešných mužov, vyhorelosť vzťahov či vyhorelosť v profesii, nachádzanie novej inšpirácie a podobne. Lenže stále viac talentovaný syn slávneho otca než skutočne sebavedomý autorský režisér ("súboj" so Zločinmi minulosti u mňa jasne vyhráva David) nedokáže tieto témy plnohodnotne divákovi predať, Infinity Pool je vizuálne prekvapivo fádny a viac než šialené surrealistické montáže ma zaujali Alexander a Mia. Tí si svoje postavy poriadne užívajú a je to najmä ich zásluhou, že Infinity Pool vzbudzuje dojem chytrej hračky plnej symboliky. 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Film pre svoje „niektoré grafické násilie a sexuálny obsah“ dostal obmedzenie, že sa môže premietať len dospelým. Po neúspešnom odvolaní sa s cieľom sprístupniť film mladším divákom sa nakoniec rozhodli film zostrihať. Nezostrihaná verzia tak bola premietaná len na Sundance festivale, zatiaľ čo upravená verzia bola uvedená do kín. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo predovšetkým v Šibeniku v Chorvátsku. Po dvanástich dňoch natáčania sa produkcia presunula do Budapešti v Maďarsku, kde sa natáčanie skončilo. Postprodukcia prebiehala v kanadskom Toronte a bola dokončená v druhej polovici roku 2022. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama