Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

zette 

všechny recenze uživatele

Druhy dil jsem nevidel a na jednicku to nema... Ale porad me bavi tato particka kolem starostliveho otce. Kdyz uz je Francie nadosmrti multikulturni, Chauveron s Laurentem z toho umi vytezit maximum. Vyborne a vtipne dialogy, ktere daji vzpomenout na stare dobre francouzske komedie, i kdyz nametem uz to je samozrejme uplne jinde. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Napotřetí a rozhodně zatím nejlépe. Poprvé jsem z celého projektu cítil, že si na tom dal někdo záležet. Na námětu a scénáři je to opravdu znát. Do série se vrátil vtip, trefný a vlastně i velice kultivovaný humor. Zakomponovat do hry rodiče zeťáků byl rozhodně zajímavý nápad, i když si většinu scén stejně stále pro sebe ukradne Christian Clavier a neuvěřitelně vtipný Pascal N'Zonzi. Tentokrát mi ale přišlo, že celý film nepřešlapoval pouze na místě, ale od samého začátku o něco šlo a film k něčemu spěl. Bavil jsem se rozhodně a to po celou dobu stopáže. I když si nedokážu představit, o čem by pojednával čtvrtý díl, za tento doposud nejlepší díl bych mu dal rozhodně šanci. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Úplne v pohode pokračovanie. Séria si drží svoj štandard a musím povedať, že i keď ani trojka v podstate nemá scenár, vďaka dobrým hercom, ktorí si zjavne sadli a vedia čo majú hrať sa mi na film pozeralo príjemne. Ak sa vám páčili predchádzajúce časti, za to jedno pozretie to určite stojí. 60 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Co jsme komu udělali je i na potřetí excelentní trefa do černého a takhle se celé kino neřezalo už ani nepamatuji. Jedna vtipná situace střídá další, humor je nápaditý a trefný, opět si bere na paškál všechny možné rasové, náboženské i jiné palčivé témata a opět není nouze o nějakou tu originalitu. K téhle sérii nemám co, francouzi tohle prostě umí, herci jsou skvělí a lepší český dabing než u francouzských komedií by člověk taky těžko pohledal. Bez výhrad, ale když porovnám s předchozími dvěma díly, tak přece jen na ně trojka nedosahuje, proto "jen" 4,5*. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale už je to také vyškrabávanie zvyškov zo dna hrnca. Ešte pár podarených heftov sa tam našlo, čo nebolo v predošlých dieloch, ale žeby toho bolo dosť na ďalší film, to už sa mi nezdalo.... a spočítal by som na prstoch jednej ruky, koľkokrát som sa na tomto, už tretí krát vyluhovanom námete, slušne zasmial. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 23. minutě Rachid (Medi Sadoun) tvrdí, že když jeho otec bude hrát na kytaru, bude to katastrofa, jako „alžírský Kurt Cobain“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama