Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nudná ujetina, kterou Vás provede nádherná Angela Jones a pohledný Willian Baldwin, kteří se pro mě bohužel setkají až v závěru.. Ten se ale rázem stane hřebem večera a jediným důvodem, proč film není zapomenutelný.. Škoda, že režisér nedokázal tak skělou myšlenku více prodat a skvělý konec to už bohužel nezachrání... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetý námět byl přetaven ve film, který už bohužel tak dobrý není. Myšlenka snímku je skvělá, Angela Jones v hlavní roli neskutečně roztomilá, hudba výborná. Snímek má zajímavou atmosféru s občas dosti zajímavými prvky (reportáž o vrazích, šílený závěr). Velký potenciál však sráží poněkud pomalé a tažené tempo, možná absence více vtípků (když absurdita, tak pořádná) a celkově mohl být snímek výraznější... Curdled není špatný film, za shlédnutí určitě stojí, avšak jeho potenciál sliboval více... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Gabriela má tak trochu netradiční koníček. Vystřihuje si z novin články o vraždách. Není proto divu že ji zaujme práce v agentuře která se specializuje na úklid míst po vraždách. Samotnej příběh je prostej a nedá se ani říct, že by to bylo nějak extra vtipný. Na druhou stranu to ale ani nenudí a má to poměrně krátkou stopáž. Na konci bude zodpovězena i jedna ( hlavně pro Gabrielu ) " zásadní " otázka, kterou tady samozřejmě nebudu prozrazovat. Ve filmu najdete i odkaz na film From Dusk Till Dawn. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Je to "Tarantinovka" s výbornou Angelou Jonesovou. Naprostým vrcholem je její "tanec smrti". .PS: Vzpomněl jsem si uklízečku Gabrielu po nedávném restauračním masakru. Kdo v Česku uklízí místa krvavých událostí? To přijde policajt za pozůstalými a řekne: "tak, my jsme hotoví, nafoceno máme, už tam můžete." (?) - Aktualizace - vyjádření policie: (Zlínský kraj - Mohlo by se zdát, že úklid místa činu po vraždě je záležitostí policie, ale není tomu tak. Podle krajské policejní mluvčí Jany Macalíkové zajišťuje tento druh úklidu přímo majitel nemovitosti, kde se vražda odehrála.) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli může čerstvě useknutá hlava mluvit a možná vám na to i odpoví. Film, který si mě udržel až do závěrečných titulků díky spanilé, dětinské a možná až příliš švihlé Gabriele, jejíž zápal pro vraždy mě na jednu stranu skoro děsí, ale na tu druhou si říkám, každej z nás má v sobě nějakou úchylku a mít já pro tu svou takový zápal jako ona, tak..., no raději nic. Méně je někdy více, což se tu vyplatilo, jednoduše udělaný film se slušným obsazením a třešničkou na dortu v podání vraždících bratrů Tarantino-clooneyových. 50%, v tomto případě ale hodně milých. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno