Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

DominikMH 

všechny recenze uživatele

Slečny sympatický, kluci nic moc, ale vibe je z toho dobrý. Na to, že je to český, tak to není zas tak strašný oproti jiným shows a dokáže se vyrovnat zahraničním, který taky nejsou tutovka, ale lidi to mají rádi a sledují to. Tuhle show prostě pochopí jen mladší lidi, to samé s originální verzí nebo Too Hot to Handle. Pro starší generace to holt není a ani to nepochopí jako většinu moderních věcí. Jsem spokojen, je to fajn na odreagování. ()

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli jsem si býval kdy myslel, že české televize už prostě nejsou schopné vyprodukovat horší reality-show než byla parta děcek z TikToku, které na víkendy pouští domů, hluboce jsem se zmýlil. Ukázat partu rádoby hezkých vyumělkovaných lidí, které extra módně nazývají bombshells, a snaží se diváky přesvědčit, že pohledný člověk musí být hloupý jako vemeno, předčilo všechna má očekávání. Kdyby to Nova netlacila všude možně, od reklam, věčného opakování, nebo dokonce do zpravodajského přehledu (zpráv), zřejmě bych mohl být ušetřen tohoto znechucení. ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Éňa Špíglů se ve své recenzi tak trošku bohorovně ptá, zda jsme až taková masochistická hovada, že sledujeme něco, čemu následně dáváme odpad. Nedobře se táže! Lidé samozřejmě budou reality show sledovat právě proto, že jimi pohrdají. Někdo sice zdůvodní svůj zájem sexuálním pudem, neboť se mu některá, některý, některé z obludária líbí, ovšem v době volně dostupného zooporna považuji tento důvod za podružný. Jiný by mohl snad namítnout, že jej zaujala ona soutěživost - a přirovnávat pořad ku sportu, ale i on si je patrně vědom dramaturgických zásahů, byť mu třeba z hlavy roste houba a plovací blánu má nejen mezi prsty, ale i v podpaží.  Připodobnit lze tedy tak jedině k americkému wrestlingu, že. Ne ne ne. Na tyhle krávovinky se díváme hlavně proto, že chceme NENÁVIDĚT! A opovrhovat, vysmívat se, potutelně si mnout paciny, že s námi to až tak zlé není.... Což neznamená, že kvalitu daného televizního utrpení nemůže divák, co si ukojil své uštěpačné choutky, následně zahrnout pod kolonku shit. Obzvláště, když si ve chvíli sebereflexe uvědomí, co jej vlastně na tomto formátu zaujalo nejvíce. No, a nyní k té partičce plavčíků, co se týdny zmateně motají mezi postelemi v ložnicích, sedačkami ve vilce, lehátky u bazénu a židličkami na terase.  Byť sice připomínají generátory náhodných slov, není, co na nich nenávidět. To je zásadní chyba dramaturgického týmu. Figurky nedostávají vůbec prostor projevit něco, co by se dalo nazvat osobností. Úkoly, připomínající zábavné odpoledne předškoláčků na zahrádce mateřské školky,  jen těžko donutí někoho prokázat, čím či kým je ve skutečnosti. Škoda. Tak rád bych si zanenáviděl. Odpad. ()

dr.horrible

všechny recenze uživatele

Mám takú kamošku - kamošova žena, ona s nami kuká naše filmy, chodí s nami na koncerty, aj keď ju to vôbec nebaví, tak si aj my občas kukneme niečo jej. No. Tak som videl tri časti Love Islandu. Čo je furt málo na vyvodenie záverov, hlavne ak chceme porovnávať s Like Houseom, z ktorého som videl ešte menej. Toto je určite vydržatelnejšie. Zatiaľ čo Like house staval na fejkových charakterových črtách a fejkovom intelekte, Love island pracuje s fejkovými citmi. Tie zahráte jednoduchšie, obzvlášť keď ste insta modelka. Kamoška im to žerie. Stále nerozumiem, prečo tam spolu nesúložia? 🤔 #peknekozy #nuda ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě nic horšího než LIKE HOUSE tenhle rok už v televizi nepotká. Teď už vím, že jsem se mýlil. Love Island laťku sraček posunula zase o něco níže. Ono by to možná bylo koukatelné, ale to by tam nova nesměla nasadit bandu plastických primitivů, kteří jsou tak "vzhledově dokonalí" až jsou odporní. Moderátorka je taky vrchol nesympatičnosti, ale vlastně tam docela zapadá.. Vydržím ledacos, dokonce i u toho LIKE HOUSE jsem viděl všechny díly, ale na tohle vážně nemám. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama