Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

castor 

všechny recenze uživatele

„Nevím, jestli tohle je správná cesta, víš. Já chci prožít jako svoji lásku, víš, nechci jako kazit tvoji lásku!“ Kucííí skočí do fitka, holky zase vyměnit plavky za ještě titěrnější. Parta z plakátu údajně hledá lásku. Nehledá. Hodlá se jen zviditelnit (kdo ví před kým asi) a ideálně odejít s tučnou výhrou domů. Tak či onak začíná boj o přežití. Dokáží se sami najíst? Nespadne na některého z nich činka? Zvládnou přečíst textovku, když v ní bude nějaké cizí slovo? Bude jejich outfit dostatečně provokativní? Utáhne jejich srdce příliš velký nápor emocí? Zvládnou počítat do dvou, aby se mohli spárovat? ()

R&Bstar odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem USA verzi a musím říct, že jsme se zase ztrapnili. Holky jsou pro tento formát vyhovující, ale výběr kluků = tragédie. Moderátorka by mohla být skvělá, připomíná zahraniční moderátorku této show, ale měla by být víc spontánní, ten začátek byl přesným opakem. Nejhorší na celé show je kamera, střih a hudba. Vadí mi, že se opět prezentujeme jak amatéři. Jeden záběr přesvícený, další špatně osvícený, pak záběr, kde všichni působí bledě až mrtvě a střih z jiné strany, kdy zas celé obsazení zdobí pestrobarevné barvy. Když neumíte natáčet v Česku, nenatáčejte na Kanárských ostrovech, protože tam to vyžaduje schopnosti. PALEC DOLŮ! ()

Reklama

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Je jedno, jestli uvidím verzi pro Slováky nebo pro Čechy, obojí je strašná s**čka. Chlapi tam jsou chlapi čistě jen z pohledu postavy, kterou musí mít samozřejmě všichni vysportovanou, vyrýsovanou a svalnatou. Pochopil jsem, že jde vlastně pouze o vzhled, protože nikdo s normální postavou, ne-li s postavou žádného atleta ale klidně i jak se říká medvěda, tam zkrátka neuvidíte. O to více pozorujete alespoň rozum, protože to je tak jediné, co tam lze vlastně hodnotit. Bohužel i tak mi to přijde, že tam jsou samí narcisové, s velmi vysokým sebevědomím, tedy že vědí, že jsou atraktivní a můžou mít každou slečnu, která je v okolí. Přijdou mi tedy v konečném výsledku méně "mužní", protože někdy je jejich přílišná péče hodně vidět, jedná se tedy spíše o metrosexuály, s dokonale souměrným a upraveným obočím, vlasy, vousy, zkrátka všechno perfektně vyladěné a dokonce i nabarvené. O grymasech přesvědčující mě o tom, že si o sobě hodně myslí opravdu dokazují, že umí zaujmout pouze atraktivitou. Neříkám, že tam měli dát i někoho ošklivého bez sexy postavy, ale když tam vidíte chlapy tak vyumělkované k dokonalosti, působí na mě spíše až nedokonale povýšeně a nemužsky. Ženy to samé, avšak tam se alespoň najde nějaká, která není "dokonalá" a je víceméně i přirozená, tedy žádné prodloužené vlasy, dlouhé barevné nehty, botox, zmalovaný ksicht, pár takových se tam našlo, ale velmi vzácně. Celé je to tedy pouze o vzhledu, atraktivitě a díky tomu jsou všichni tak nějak více povýšení, že jsou nejlepší a to na mě vůbec nepůsobí dobře. A to vůbec nezávidím, respektive takto může vypadat mnoho lidí, pakliže si vysportují postavu a péčí se vypylují k dokonalosti. Žádný sympaťák, dobrák s mozkem v hlavě tam ale opravdu není. Raději žádný krasavec nebo žádná krasavice, ale s mozkem v hlavě, bez přehnaného sebevědomí, to jsou pro mě lidi, kteří mohou ve společnosti vyniknout nejlépe. No prostě raději si pustťe film, kde se dokonalé polonahé postavy objevují také, protože to Vás bude alespoň bavit... ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Tak co jste čekali? Upřímně, takové hovno pořady typu VyHolení, BigBruda, Hotel Nasratdajz a další hovno pořady, ovšem tohle nemá absolutně žádnou úroveň. Hotel paradise s Leo Berankem bylo úplně na stejný brdo. 10 holek z 10 jsou vyjebaný playmate, influencerky, modelky, které mají v hlavě víc nasráno, než co se do kravína vejde. No a co kucí? Modelové s plešatou a vyholenou prdelí, kteří mají vyjadřování 16 letých kidů základních škol, kterým je i nejspíš tenhle pořád určený. Zamilované 15ky si budou masírovat své rodidla a kluci začnou chodit do fitka, ale nic víc s nikým oduševnělým tento pořad prostě neudělá. Pořad pro autisty a dement 🤷‍♂️ ()

majo25 odpad!

všechny recenze uživatele

Reality šou oslavujúca povrchnosť na celej čiare. Krása? Ak je na mysli tá umelá a nalinajkovaná, tak áno. Sympatickosť? V žiadnom prípade. Ďalší trápny mix Slovákov a Čechov, dokonca už aj černochov, lebo národný výber by bol asi 'kúúl out'. Oproti tomuto aj Farma vyzerá ako zmysluplný program s náučným obsahom. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama