Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

castor 

všechny recenze uživatele

„Nevím, jestli tohle je správná cesta, víš. Já chci prožít jako svoji lásku, víš, nechci jako kazit tvoji lásku!“ Kucííí skočí do fitka, holky zase vyměnit plavky za ještě titěrnější. Parta z plakátu údajně hledá lásku. Nehledá. Hodlá se jen zviditelnit (kdo ví před kým asi) a ideálně odejít s tučnou výhrou domů. Tak či onak začíná boj o přežití. Dokáží se sami najíst? Nespadne na některého z nich činka? Zvládnou přečíst textovku, když v ní bude nějaké cizí slovo? Bude jejich outfit dostatečně provokativní? Utáhne jejich srdce příliš velký nápor emocí? Zvládnou počítat do dvou, aby se mohli spárovat? ()

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Problém nevidím v tom, že jde o tzv. úpadkovou kulturu (jak bývá podobný typ pořadů označován rádoby intelektuály, kteří se pochopitelně na něj dívají, jinak by ho komentovat nemohli), kdy sledujeme partu krasavců, jak se snaží proplout dvouměsíčním pobytem ve vile na Kanárech, exhibujíc v plavkách, aby předvedli  svá opálená, vysportovaná těla. Problém vidím v náplni celé show. Učinkující nemáme vlastně šanci poznat. Vidíme je při vstávání, snídani, rozcvičce, při přitroublých hrách, povalující se na lehátkách a neustálém líčení se účastnic před každou hrou, uléhání a občasné vyřazování či recoupling a to stále - dva měsíce dokola. Proč? To tam fakt nic jiného nedělali? Nebo je to špatnou režií či střihem? Proč nakonec zvítězí pár, který je vlastně nejméně invenční, nezajímavý, vysloveně nudný? Možná není, ale působí tak. Jen protože se od začátku k sobě přimkne, dává to okázale najevo a pak si ho nikdo netroufá rozdělit? Takže neprojde žádnou zatěžkávací zkouškou. Ovšem i to rozdělování partnerů je dost pofidérní, když se mohou ti, co se "milují" celý den muchlovat a trávit spolu mnohem více času, než se svým oficiálním partnerem. Když bychom dotyčné krasoně a krasavice měli možnost sledovat při každodenních činnostech - úklid, plánování a příprava obědu, večeře, samostatné vymýšlení činností a zábavy, tak k nim pronikneme mnohem víc, poznáme lépe charakter každého, získáme větší sympatie třeba úplně k někomu jinému, než k opěvovaným Martinovi a Lauře, kteří se skutečně k výhře jen pasivně prováleli. Je to sice pořad o tom jak si najít pravou lásku, ale především je to show, která má bavit. A jak si najít pravou lásku ve sterilním prostředí, kde nikdo nic nedělá, nic nemusí - kromě zadaných úkolů... Nedávám moc šanci, že některému páru vydrží láska v reálném životě. Ale o to ve skutečnosti asi moc nejde. Je to prostě show, ale právě proto by měla být víc invenční, protože jinak ztratí většinu diváků. I ti stávající se ke konci už dost výrazně nudili. ()

Reklama

belinko odpad!

všechny recenze uživatele

Rezencia pre všetkých hejterov odpadových rezenzentov - áno, dávame tomu odpad. Prečo? Prečo sa na to pozeráme, keď je to odpad? Prečo tomu dáme odpad po pár častiach? Prečo tomu niekto dá odpad, aj keď to nikdy nevidel? Skúsim na tieto 3 hypotetické otázky odpovedať - reality show je sama o sebe a v akomkoľvek prípade len "finančný" projekt televízie. Nemusia platiť hercov (výhra, resp. peniaze za účasť účastníkov sú iba drobné v porovnaní s vyplatením hercov), nemusia platiť scenáristov (scenár si vlastne píšu účastníci svojím správaním, konaním a hlavne INTRIGAMI samí) a ostatným ľuďom dávajú najavo, že sa ich to týka - vyberajú síce pekných, mladých a kontroverzných súťažiacich, no snažia sa poukázať na to, že tam "mohli byť aj oni". Takže, to máme bod č. 1 - súťažiacich: Vo väčšine prípadoch sú to ľudia, ktorý trávia viac času pred zrkadlom, ako zahľadený v knižkách. Ľudia, ktorých keby sa zombík pri nich živí mozgom, zomrel by od hľadu. Ľudia, ktorí sú ochotní urobiť ČOKOĽVEK, kvôli výhre.. lebo, ruku na srdce - môžete si to nájsť na internete - koľko párov vytvorených podobnými reláciami vydržalo aj po natáčaní spolu... ?.. myslím, že odpovedať nemusím.. takže, už tu máme hercov - pekný, no hlúpy, otázka financií - jedna "lákavá" výhra, ktorá je ale zlomok toho, čo by dostali herci, scenáristi a režiséri, pri točení niečoho zmysluplnejšieho... a čo je tretia časť, ktorú tieto blbosti živia? TELEVÍZNY DIVÁCI... áno, vy (my), ľudia, ktorích proste baví osud "obyčajných" ľudí, radi sa pozerajú na kontroverziu a radi riešia život niekoho iného, ako svoj vlastný.. aby som to povedal v jednej vete - "Reality show sú sračky a budú tu s nami dlho, lebo ich sračky pozerajú a tým ich ďalej živia". Áno, či sa nám to páči, alebo nie, i takéto bezduché a trápne pokusy o vyplnenie voľného času sú niečo, na čo sa ľudia pozerajú dobrovoľne a nie pod nátlakom, ako keby sa jednalo o niečo príjemné.. no ono sa nejedná.. priateľka, ktorú síce veľmi ľúbim, no niekedy nepochopím - sa na to pozerá a občas, keď pracujem na PC (a telku mám vedľa seba) počujem dej.. nedá mi nepootočiť hlavu a zapozerať sa do nasledujúcich záberov, či som dobre počul - hádzanie piva po sebe, krúžky na drevenné tyčky pripevnené okolo rozkroku, hádzanie loptičky do fotiek a koho trafím, tomu dám bozk a ďalších plno, plno, plno úchylných a divných súťaží, ktoré ale so súťažou nič nemajú, pretože tam nikto nevyhráva.. ako som už povedal priateľke - takáto šou by sa v dobách, keď naši starí rodičia boli mladí neuživila, ani by ju nepochopili.. a asi som staromódny, ale ani ja nechápem tomu, prečo by som sa mal pozerať takmer hodinu na dievčatá v plavkách, čo sa špacírujú medzi chlapmi, ktorých poznajú 2 dni, ale nerobí im problém spať v jednej posteli a celú noc sa k sebe túliť.. možno je taká doba.. možno len ja som staromódny.. ale ak je toto zábava mladých, som rád, že už mladý nie som ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod dávat ODPAD, byť když jsem tuto show zahlédl v televizi poprvé, měl jsem také jasno. Říkal jsem si "Co to je? Nějaké soft soft porno? To jsou tak povrchní dnes všichni mladí? Co to je za mluvu? Kombinace národního jazyka s angličtinou? Samé modelky a nabouchaní týpci?" Následující dny či týdny jsem se tak Love Islandu vyhýbal a stanici vždy přepnul. Ve chvíli, kdy jsem přepínat přestal (už mě to nebavilo) a měl show jako kulisu ke čtení knihy, popíjení pivka/whisky/rumu a čekání na navazující Přátele, Dapch, apod., začal jsem i více vnímat, o co zde jde, postřehl jsem příběhy účinkujících a ve finále si některé z nich i oblíbil. Zejména ty, co vydrželi v soutěži do konce, tj. páry Laura-Martin, Pitr-Gabriela, Vilém-Nikola, Naomi-Sam a Honza-Aisha/Mirka. Překvapením (a to milým) bylo, že zde nedocházelo k hádkám a sporům jako např. ve Vyvolených. Love Island je hodně nenáročná podívaná, nic oduševnělého, ale coby jednohubka na večer po náročném dni nebo pouze jako kulisa (jak jsem to měl já), to není zas tak špatné. Snad pro obě pohlaví: pánové se mrknou na všelijak pózující pohledné micinky v plavečkách a dámy na vesměs svalnaté mladíky svlečené do půl těla... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nechci se nikoho dotknout, neznám osobně (samozřejmě) a tak jenom jak to na mne, z toho mála co jsem shlédnul, působilo. Skupinka kluků a holek z plakátů hledají nové followers svých sociálních sítí (teda pardon, pravou lásku). Pro účinkující byla mise splněna…..ta divákova se každým dalším dílem mění v mission impossible. Pokud přijde na přetřes řada druhá, budu velmi překvapen. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama