Reklama

Reklama

Epizody(4)

Strhující čtyřdílné drama zachycuje ostře sledované vyšetřování vraždy Rachel Nickellové, k níž došlo v Londýně roku 1992. Ani pět měsíců po tomto brutálním činu se policii nedaří dopadnout pachatele. Důkazy ukazují na muže jménem Colin Stagg. Případ drží celý národ v osidlech strachu a média informují o každém nepodstatném detailu. Policie musí dopadnout hlavního podezřelého dřív, než začne znovu zabíjet. Vyšetřování vede detektiv Keith Pedder, který v zoufalství požádá o spolupráci nejslavnějšího soudního psychologa v zemi, Paula Brittona. Chce, aby mu pomohl zosnovat odvážnou tajnou operaci, v rámci níž atraktivní mladá policistka naváže pomocí kontroverzní lsti milostný poměr s nevinným Colinem Staggem. (Cinemax)

(více)

Recenze (13)

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní krimi drama, které nemusím, přesto tohle mělo něco do sebe. Pěkná hlavní hrdinka, které leze práce na mozek. Zápletka se dala očekávat, že to nabere jiný směr než se ubírá celý děj seriálu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto Britské, mini série, pričom ani táto nie je rozhodne zle podaná. Má to dobrú atmosféru, vývoj samotného deja mi taktiež príde uveriteľný, no tu treba dodať, že nie všetky dialógy dosahujú cieľ, ktorý mali za úlohu. Ja osobne som očakával prepadák, no tým “Deceit” určite nie je. Silne tri, slabšie 4, vzhľadom na záver a pointu, prikláňam sa k vyššiemu hodnoteniu. ()

Reklama

Theker 

všechny recenze uživatele

Deceit je v prvom rade príbeh o policajtke v utajení, ktorá mala pôsobiť ako volavka. Okrem v podstate dosť zjednodušenej roviny vyšetrovania samotnej vraždy sa hlavne pozeráme na mentálnu prípravu agentky na úlohu všetkoschopnej Lizzie. Samotné rozuzlenie príbehu bolo pre mňa dostatočnou satisfakciou za  zjednodušený dej.  70% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Zneklidňující a potemnělá atmosféra se této čtyřdílné minisérii upřít nedá, napínavé momenty se tu také najdou, ale to je asi tak vše, co mohu pochválit. Od režiséra Nialla MacCormicka, který má na kontě celkem zdařilé seriály Oběť a Sestra, jsem čekala něco podstatně lepšího. (55%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Malo to svoju atmosféru a prekvapil hlavne záver, vďaka ktorému si seriál udržal svoju kvalitu. Aj tak to však nestačí na nejaké vyššie hodnotenie. Mnohé pasáže sú akoby spomalené, hluché. Celkovo ale hodnotím pozitívne, že bolo poukázané, ako policajná práca mlže zničiť životy aj nevinným ľuďom. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama