foto

Simon Kunz

  • nar. 8.5.1954 (64 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fighter
2015 Zima
2014 Son of God
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Trans
Walking with the Enemy
2012 A Fantastic Fear of Everything
2011 Captain America: První Avenger
2008 Město Ember
Poppy Shakespeare (TV film)
Unborn
2007 Nestanu se tvojí ženou
2006 Dvakrát za život
January 2nd
Magnolia (TV film)
Černovous (TV film)
2005 Hellraiser: Návrat mrtvých
Jeskyně
Match Point - Hra osudu
Red Mercury
2001 Aféra s náhrdelníkem
Bunkr
2000 Červený Bedrník: Renomé (TV film)
1999 Historky z metra (TV film)
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Past na rodiče
1996 Srdce v oblacích
1995 The Young Poisoner's Handbook
Zlaté oko
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb

TV seriály

2018 Requiem (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S01E04)
Kapitola třetí (S01E03)
Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
Šest Železných dam (S04E01)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Daggerův klub (S17E01)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Nokturno (S02E02)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Bible (TV seriál)
Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Watson & Oliver (TV seriál)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
2009 Al Murrayova vícenásobná porucha osobnosti (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2005 Broken News (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bantling Boy (S08E04)
2004 Green Wing (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Every Breath You Take: Part 2 (S01E10)
Every Breath You Take: Part 1 (S01E09)
A Simple Sacrifice: Part 1 (S01E07)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
Ends (S01E07)
Červený Bedrník (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
A Mind to Kill (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace