Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze (170)

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt neznam vtipnejsi animovany film z nasich koncin! Vyborne, nadcasove, halucinogenni s neskutecnou cetnosti tech nejlepsich hlasek! Nikdy nezapomenu na dobu, kdy jsme temer kazdy patek z materske skolky vyrazeli do veznice v Ostrave-Hermanicich a stale dokola koukali na toto uzasne duo medvidku z Kolina! ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Jako dítě mě to nebavilo, navíc se mi nelíbilo, jak ten větší využívá toho malého, a proměny obou medvědů mi přišly skoro strašidelné. Jako dospělému mi to naopak přijde vynikající. Ta hra s fantazií bez zábran a jemný humor! Ve srovnání se současnou dětskou tvorbou to nemá obdoby. Ale přesto - je to pro děti a tak je třeba zohlednit, jak jsem to viděl tehdy. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože sem byl malý a hloupoučký vadil mi ten jeho "brácha "šizuňka, dneska už vím že tu lekci potřeboval :-) Medvídci si vykají a oslovují se pane.Přesto že hned v prvním díle dojde k objevu že jsou bráchové a utvrdí to tyknutím a zvoláním "to znamená ty kubo, že mi dva jsme bráchové". Přesto si celý seriál dál vykají. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak přesně tenhle pohádkový seriál mě nikdy nebavil. První série je navíc opravdu lehce nudná a bez nějakých zajímavých příběhů. Druhá už je o malinko lepší, když se objevují i epizodní postavy, navíc hlas Františka Filipovského se mi líbil podstatně víc. Ovšem animátorsky to muselo být složité a těžké vytvořit. ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde o mimořádně přeceňovaný seriál "večerníčků", reálné hodnocení by mělo být o desítky proc. bodů nižší. Třeba uznat, že autoři experimentují s náročnými osvětovými a na svou dobu pokrokovými tématy jako šikana, manipulace, individuální automobilizmus, doping či svazky partnerů stejného pohlaví, a někdy se jim skutečně zadaří (Nazdar, kedlubny!) ale občas se dost hledají (vtipná kaše) anebo opakují zdlouhavé gagy (jeli k vodě). Nejsilnější stránkou tak je nepochybně hudba a také intelektuální nenáročnost, jelikož se to dá pochopit i když má člověk příznaky CoViD-19, tudíž je to skutečně vhodné i pro nejmenší.↵ Pro srovnání uvedu, že v 60. letech vznikaly ohromně zábavné díly série Road Runner, Bugs Bunny či Tom a Jerry z tužky Chucka Jonesa. Rád bych proto viděl jakéhokoliv svéprávného člověka, který by byl schopen mi upřímně tvrdit, že hodnocení Pojďte pane na ČSFD je zaslouženě vyšší než hodnocení zmíněných sérií. A pokud bychom měli zůstat v Československu, tak hledám odvážlivce, který obhájí vyšší hodnocení Pojďte pane než má třeba seriál Pat a Mat či Mach a Šebestová. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Medvídci si vykají a oslovují se pane. Přestože hned v prvním díle dojde k objevu, že jsou bráchové a utvrdí to tyknutím a zvoláním „to znamená ty kubo, že mi dva jsme bráchové“. Přesto si celý seriál dál vykají. (sator)
  • V díle „Jak jeli k vodě“ je vloženo podprahové sdělení (informace na obrazovce trvající zlomek vteřiny) "HLASUJI PRO MÍR". (pan.Kaplan)

Reklama

Reklama