Reklama

Reklama

Recenze (9)

SeBig 

všechny recenze uživatele

No Exit a nakonec se ten exit našel. Těšil jsem se celou dobu na fight Thorsen vs. Wincott, ale docela to na konci pěkně odflákli. Film mě jinak celkem bavil hlavně kvůli Wincottovi a hudba taky nebyla k zahození. Ty souboje mohli být ale fakt líp natočený. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukážka toho, že podfinancované sračky vznikali odjakživa. Ale Wincott tu bol celkom vo forme. Len škoda, že aj bitky sú natočené tiež na hovno. 2/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní béčková vykrádačka Běžícího muže, které nepomůže ani Swen-Ole Thorsen v jedné ze záporných rolí. Je to velká škoda, protože Wincott je v tomhle filmu ve vrcholné formě a zasloužil by si mnohem víc, než jen neoriginální akční historku, proloženou žvásty o škodlivosti médií. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Bez východiska je show přenášená televizí, v níž se bojuje na život a na smrt. (Jako Běžící muž). Jednoho chlápka v ní přinutí bojovat a on k překvapení všech vyhrává. O dobré dvě (až tři) hvězdičky horší než Běžící muž. Nebavilo mě to ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

Film s Wincottem, co mi v "devadesatkach" unikl. Tak jsem to napravil. Jak už je zde psáno  - kombinace Running mana s arénovkou. Zopakoval jsem si teď pár filmů s béčkovými karate hvězdami a až teď vidím, že Wincott se snažil ve filmech kromě bojování i hrát a vnášet do nich dramatično:-) Což mě tehdy jako klukovi vadilo  - ale až teď mi to došlo. Pro mě je Wincott nejlepší v Martial Law 3, kde se ještě hlavně pral a "nehrál" Pamatuju si, jak mě děsně tehdy nudil a zklamal film Donor. Tady je tedy zajímavý zapornak - Svena bych tady nečekal. Spíš role přesně pro Huese:-) Ale jo, dalo se. ()

Reklama

Reklama