Reklama

Reklama

Brouci v hlavě

  • USA Encounter
Trailer 1

Obsahy(1)

Vyznamenaný mariňák se vydává na záchrannou misi svých dvou malých synů před nelidskou hrozbou. Během stále nebezpečnější cesty budou muset oba chlapci rychle dospět. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal sem drama a místo toho jsem dostal drama líznuté thrillerem,které si s divákem lehce hraje a do určité chvíle mu dává možnosti aby uvažoval nad tím,co že se to vlastně děje a jestli se to opravdu děje tak jak je ukazováno.To začne být pořádně jasné až v závěrečné třetině a je možná trochu škoda,že se v té nejednoznačnosti nevydrželo déle...60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Z rutinního mysteriózního thrilleru se dalo vytěžit mnohem víc, ale to by se tvůrci nesměli bát riskovat. Co tak třeba přehodit v půlce filmu výhybku ještě jednou, a vrhnout rodinku na výletě do drsných vod redneck horroru? Prostor a kulisy k tomu přímo vybízely, do finiše se ale místo toho dojelo na volnoběh. Škoda... [Amazon Prime] ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama otce a jeho dvou synů vodí zpočátku diváka za nos, což je vcelku příjemné. Na nebezpečné cestě mu člověk musí držet palce do doby, než se vše zlomí. Ale i tak zůstává napínavý příběh, kde nechybí střety a přestřelky. Pěkný vizuál, hlavně v úvodu a na konci, solidní herecké výkony. Váhal jsem mezi 3 a 4*, čtvrtou dávám za závěr, jelikož takový jsem očekával. O filmu je dopředu lepší nic nevědět... Slayer, Lynyrd Skynyrd, Aphex Twin, Judas Priest. p.s. pokud někdo očekává dech beroucí akční sci-fi, měl by si film odpustit a zkusit něco jiného. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekné, herecky zvládnuté, ale dejovo nudné. Na začiatku sa to tvári ako veľký thriller alebo sci-fi. Tá sci-fi zložka čoskoro vyprchá a ostane len niečo psychologické o chlapíkovi s traumou. V podstate český názov už varoval predtým, že sci-fi označenie je v skutočnosti len lákadlo, ktoré sa obráti v úplne iný žáner. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Sci-fi linka je tady jen pro "odlákání pozornosti", jinak jde o psycho thriller o magorovi, který je propuštěn z vězení a první věc, kterou udělá je, že unese své děti. Poté jim cestou neustále opakuje, jak jsou s ním v bezpečí, ale je jasné, že to není pravda. To, co se děje mezi dětmi a otcem je vcelku dobře podané, forma je nadprůměrná. S přimhouřením oka se na film dá dívat. ()

Reklama

Reklama