foto

Riz Ahmed

  • nar. 1.12.1982 (37 let)
    Wembley, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Violent Talent
2019 Sound of Metal
2018 The Sisters Brothers
Venom
2016 City of Tiny Lights
Jason Bourne
Rogue One: Star Wars Story
Una
2014 Slídil
2013 Out of Darkness
Uzavřený kruh
2012 Ill Manors
Váhavý fundamentalista
2011 Trishna
Černé zlato
2010 Centurion
Čtyři lvi
2007 Britz (TV film)
2006 Banglatown Banquet (TV film)
Berry's Way (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)

TV seriály

2017 Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
All I Ever Wanted (S06E01)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (8)
OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 7: Empire of Light (S01E07)
Chapter 5: Paradise (S01E05)
další epizody (4)
2011 The Fades (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Dead Set (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Wired (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cesta na Guantánamo

Hudební videoklipy

2017 Charli XCX - Boys (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Daytimer

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Daytimer

Host

TV pořady

2019 The Lateish Show with Mo Gilligan (TV pořad)
2017 23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce