Reklama

Reklama

Stín samoty

  • Španělsko La bestia (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodinu žijící v 19. století na samotě navštíví zlá bytost, která se živí strachem. Podaří se malému Diegovi zachránit matku před netvorem a před ní samotnou? (Netflix)

Recenze (54)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Až westernovo pôsobiaci mysteriózny horor, kde si vystačíme s troma a poväčšinou dokonca iba s dvoma postavami. Čo sa to pohybuje po okolí, to zistíme až v samotnom závere, nejde však o žiadne prekvapenie. Každopádne film skončí predsa len inak, než som niekedy v polovici očakával. Jedinou výraznejšou vadou je podľa mňa dĺžka, takáto story by vystačila pokojne aj s hodinkou. Španieli (a Hispánci) radi (aj metaforicky) kombinujú vojnové príbehy s tými strašidelnými, Tieň samoty je exemplárnym príkladom. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

WTF. Parádně natočená a ohudebněná Babadookovina, kde v mnoha chvílích dost dře scénář (komín lol), ale jinak ve všech ohledech rozhodně nadprůměrně zpracovaná bubačka se skvělou závěrečnou scénou. Normálně bych zůstal na lepších třech, ale vzhledem k drastickýmu podhodnocení rád zaokrouhlím nahoru. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Hmm, tak díky tomu, že mám tento typ hororového žánru rád, tak s vypětím všech sil zaokrouhlím na nejslabší možnou druhou hvězdu. Těchto počinů bylo natočeno už dost. Tohle je prostě takové nudné, nezáživné a ten malý kluk mě totálně sral. Nějaké ty hororové prvky se tu poté našli, v rámci rozpočtu chápu, že tvůrci prostě vařili z vody. Druhá půle byla trochu lepší, ale stále velká bída. I ten hlavní démon/strašák nebo co to bylo za píčuse mě nevyděsil. Ale nic extra mě ve filmu neiritovalo, takže 30% nakonec udílím ze soucitu ale jen! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On už ten nápad, koupit nějakou samotu v bažině je vrchol degenství, ale ok alespoň byla atmoška, leč jen do té doby, dokud se tvůrci nerozhodli zhasnout a ukázat nám film v překrásné 4k tmě. Jako to byla uplná jiná tma než HD tma. Jako já chápu, že zdražujou energie a všude se musí šetřit, ale tak hnát do takových extremů snad není třeba ne ? No Inma Cuesta je docela hezký holka, tedy dokud šel ještě tvůrcům proud a já na ní viděl, tak tu jednu dám. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Exteriérový vizuál se mi hodně líbil ovšem toho tam moc nebylo. Děj se převážně odehrává ve tmě, což bylo celkem na ho+no, protože nebylo nic vidět. Jinak jako studie postupně vznikajícího šílenství celkem dobrý. Jak známo nejhorší nepřítel člověka je jeho vlastní strach a toho se tady ukázalo něúrekom. Povězme si to, ale upřímně, byla to fuuck nuda...Za mě 55% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama