Reklama

Reklama

Volby 2021: Debata

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2021, 2x85 min

Účinkují:

Rey Koranteng (moderátor), Bára Divišová (moderátor), Andrej Babiš, Ivan Bartoš, Tomio Okamura, Petr Fiala

Obsahy(1)

Kdo se stane příštím českým premiérem? Debata předsedů politických stran. Moderuje Bára Divišová. Následuje poslední televizní debata předsedů tří nejsilnějších politických stran. Moderuje Rey Koranteng. (TV Nova)

Recenze (3)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem měl chuť na tohle vůbec nereagovat, protože to zas byla extra sračka v přímém přenosu. Měl jsem chuť to po pár minutách vypnout, vzít volební lístky a hodit je do popelnice, ať mi tahle chátra z vysoka políbí prdel. No nicméně nakonec jsem to opravdu vypnul, ale volit jsem šel. Tahle banda šašků a zlodějů nám má vládnout…jak to nakonec dopadlo, víme dnes už všichni, bude skutečně lépe…myslím, že nebude, i když Andy v pruhovaných teplákách by bylo vážně k popukání…A Koranteng? Kdysi v jeho začátcích jsem ho měl docela rád, teď už rozhodně ne – na podobné pořady nemá pořádné koule, ať raději uvádí TV noviny a jiné kokotiny… ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Rey Koranteng se strašně snaží bejt drsnej a usměrňovat diskutéry nějakým směrem. A všichni na něj kašlou a melou si to svoje :-)) Ale celkově je to naprosto zbytečnej pořad, protože se lídrů ptá furt na to samý, o čem už mluvili 10x v jinejch debatách. Njn, TV zHovna, no. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byla závěrečná debata, tak jsem čekal, že se divák dozví třeba něco, co ještě neměl možnost od lídrů slyšet, ale ne, je to TV Nova, takže hezky znova, zeptáme se jich přesně na to stejné, na co odpovídají posledních několik měsíců. Formát je docela skromný, žádné publikum, žádná Matylda, na politicích jde již vidět značná únava, odpovídá tomu tedy i nulová poutavost a vážně mi nejde do hlavy, pro koho jsou tyhle debaty vlastně určeny, když se z nich divák zase nic nového nedozví. Moderátoři jsou docela v pohodě, Reynolds mi přišel malinko lepší, než předchozí moderátorka, ale celkově vzato oba dva ušli. Zamrzel mě lehce diskriminační výběr a uspořádání hostů, ale tak u soukromé televize mě to zas tak moc netankuje. Také podle mě zbytečně moc času zabralo "grilování" pana premiéra, což považuji za absolutní ztrátu času, který se mohl využít lépe a efektivněji. Jinak opět velmi špatná komedie, jejíž účastníci se nehodí ani do filmu, natož tak někomu vládnout. 2/10. ()

Zajímavosti (1)

  • Závěrečnou televizní debatu před sněmovními volbami sledovalo na TV Nova 833 tis. diváků, šlo o druhý nejlepší výsledek večera. (rublik05)

Reklama

Reklama