Reklama

Reklama

Epizody(12)

Hlavním hrdinou tohoto anime je student Aikawa Ayumu. Zpočátku se zdá být jako obyčejný mladík, ale zdání klame. Jednoho dne, když šel domů, potkal krásnou, napohled opuštěnou dívku v brnění. Po chvilce seznamování odchází domů, kde je zavražděn. Náhle se probudí nad dívkou v brnění, která mu oznámí, že je Necromancer a že ho vrátila zpět do života jako zombie. Od té doby spolu bydlí a Ayumu ji ochraňuje. Tedy jen do chvíle, než se objeví další nadpřirozené, krásné slečny a obrátí mu život vzhůru nohama. (DaneCZekk)

(více)

Recenze (16)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, po shlédnutí 1. dílu jsem si říkal, že větší slátanina to být nemůže a Zombie v převleku Mahou Shoujo, která si říká Mahou Shoujo? Bojující proti velkému Krabákovi? Okamžitě to letělo z disku a 2 týdny jsem o to nezavadil. Pak jsem si říkal "jaké pitomosti se děly ve 2. a 3. díle?" a učinil jsem dobře! Tato série mě opravdu nečekaně začala bavit a připadá mi naprosto geniální. Nevím, v čem to vězí, to si ještě počkám pár dílů, ale po shlédnutí 4. episody mohu potvrdit, že z nových anime Winter 2011 Dragon Crisis, Fractale, Hourou Musuko, Beelzebub, Gosick, IS, Yumekui Merry, a Level-E má nad Kore wa Zombie desu ka? navrch pouze (a prozatím) Fractale. (pozn. po shlédnutí Fractale -> slátanina... s tímto se nedá srovnávat):-) Tato zombie-show se povedla a opravdu se těším, jak se to bude vyvíjet dál. Silných 85% Po shlédnutí si stojím za svým prvním hodnocením. Kore Wa Zombie Desu Ka mne nezklamal v žádném směru - bylo to pojaté jako vtipná blblost a ta hnaná do dokonalosti. Proč ne tedy 100%? Protože je to jen jeden žánr, který ve výsledku nic moc neřekne, ale neuvěřitelně pobaví, když ho necháte :-) ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden zombi, s ním jedna "čarodejnica" s motorovkou (a podprsenkou veľkosti XXS), jedna nekromancerka (M) a jedna nindža bojovníčka (XXL)... Nie zlá partička... Hlavný hrdina sa dokonca prekvapivo ani nespráva ako nejaký úchyl, či idiot - škoda však tej travesty premeny... A hlavne všetky tie potvory, od lietajúcej veľryby až po giga kura (bitky s nimi u mňa prepadli)... - i keď vzhľadom na ich pôvod - ... - je to tak trochu pochopiteľné... Príbeh ok, no pokojne sa môže stať, že to budete pozerať len kvôli tomu ženskému osadenstvu - v tom prípade neprehliadnite poslednú epizódu... ^_^ Páčil sa mi aj opening a ending, takže tie 4* dám, no sú skôr také slabšie... ()

Reklama

daGGos 

všechny recenze uživatele

Základním pravidlem každého shounenu je fakt, že hrdina prostě neumře, nehledě na to, kolikrát je zmlácen, propíchnut či postřelen. Kore wa Zombie desu ka? však shounen není, proto Aymu při setkání s ostřím čepele bez odmlouvání a keců o záchraně přátel a světa natáhne bačkory. Nečekají ho však nebeské fanfáry, protože bohudík pro nás, bohužel pro hladové červíky, se ho ještě před uložením do hlíny rozhodne povolat zpět mezi živé nekromancerka s děsně komplikovaným jménem, které si přečtěte u Subjektiva. A tak začíná jeho (ne)zapomenutelné dobrodružství. To je prošpikováno spoustou humoru, z něhož je jen opravdu maličká část černý humor, což mě s ohledem na shnilý původ hlavního hrdiny opravdu mrzí a pak také na poměry harémovek naprosto nevídanou dávkou brutality. Opravdu jsem nečekal, že se dožiji anime, ve kterém bude hlavní hrdina navlečen v holčičím oblečku rozřezávat motorovou pilou roztomilou dívčinu. Doporučují 3 zmrtvýchvstalí z 5. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som videl náhodne jeden diel, okamžite som si musel stiahnuť celú sériu. Chytľavý, nenáročný seriál v ktorom sa je na čo pozerať ( :D ) Prvá séria má ešte aj nejaký náznak príbehu, čo hodnotím kladne. Celú sériu som pozrel za jednu noc pretože sa od toho fakt nedalo odtrhnúť. A aj keď všetci na ending nadávajú, mne sa páčil. Eu/Yuu je nenormálne zlatá + Ayumuho predstavy, 90% Moja brána do hlbšieho sveta Anime ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po šesti dílech. Tak si nejdřív shrneme, o čem to je, abychom se pak mohli podívat, co se nám na to (ne)líbí. Ayumu to má blbý, poněvadž byl propíchnut katanou a to tak, že chcíp. Jelikož byl ale děsně sympatický mlčenlivé nekromancerce Eucliwood Hellscythe (Yuu), tak to jeho umírání nevzalo tak špatný konec, zezombíkovatěl. Pak se z něj také stala Masó šódžo, magická dívenka s motorovou pilou, kterou rozřezává zlá Megalo monstra. Městem pak nechodí Mikuláš, ale sériový vrah, jenž má na svědomí právě Ayumua. Ten tomu ale hodlá přijít na kloub a řádění zastavit... Nejlepší je na Kore wa zombie desu ka? ta spousta vtipů. Tedy... některé vtipy z té spousty. Člověk si ale spíše bohužel vybaví ty opakující se: jedna dívenka o Ayumuovi pořád mluví jako o muším exkrementu, jiná se neustále stává nahou, Ayumu získává lepší schopnosti při transformaci do dívčího oblečku... Jednou vcelku vtipné, po třetí neskutečně nudné. Ani sepsání postav nepřetéká novotami: traumata z minulosti, touhy po moci, tsunderáctví, kuuderáctví... Mírné osvěžení v tom, že "středobod" zdejšího harému není typický slušňák (což tyhle středobody bývají), ale na nahou dívku se s chutí podívá, když má možnost, nenaplňuje mě až takovým úžasem, abych šel nad silné **. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama