foto

Hirojuki Jošino

  • nar. 6.2.1974 (44 let)
    Chiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Haikjú!! Sainó to sense
Joru wa midžikaši aruke jo otome
2016 Hai to gensó no Grimgar OVA 2.5: Furoagari no kabe ni kaketa seišun - One More Centimeter
Jowamuši Pedal: Spare Bike
2015 Gekidžóban Jowamuši Pedal
Haikjú!: Šóša to haiša
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Gekidžóban Hakuóki: Šikon sókjú
Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
Jowamuši Pedal Re:Ride
2013 Gekidžóban Hakuóki: Kjóto ranbu
Minami-ke: Nacujasumi
Sket Dance
2012 009 Re: Cyborg
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead: Hai, encore arigató gozaimasu
Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - Kamogawa Days
To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
Hakuóki: Sekka roku – Šinsengumi kitan
Kore wa Zombie desu ka? É, kore ga saišúkai desu ka?
VitaminX Addiction
Šówa monogatari
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Šin-men (TV film)
2009 Buddha saitan: The Rebirth of Buddha
Gekidžóban Jatterman: Šin Jattermecha Daišúgó! Omoča no kuni de daikecudan dakoron!
Hačigacu no Symphony: Šibuja 2002-2003
Higaši no Eden gekidžóban: The King of Eden
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Minami-ke: Becubara
Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 3
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 4
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 AIKa R-16: Virgin Mission
Initial D: Battle Stage 2
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 1
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 2
Mahó šódžotai Arusu
2006 Djogrammaton
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Saint Beast: Ikusen no hiru to joru hen
School Rumble: Ičigakki hošú
2004 Azusa, otecudai šimasu! (TV film)
Stratos 4
2003 Masaru Ašita no Jukinodžó 2
Reidžó Caster: Ingjaku no wana
2002 Hainuwele šúkaku no joru
Love Hina Again
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
Unbalance
Vandread: Gekitóhen
2001 Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
Vandread: Taidóhen
2000 Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
1999 Pia Carrot e jókoso!! 2 DX

TV seriály

2018 Inazuma Eleven: Orion no kokuin (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Kokkoku (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
2017 Boku no Hero Academia 2 (TV seriál)
Chaos;Child (TV seriál)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Twin Angel Break (TV seriál)
Učóten kazoku 2 (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Virgin Soul (TV seriál)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Days (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Hai to gensó no Grimgar (TV seriál)
Hakuóki: Otogisóši (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Norn 9: Norn + Nonetto (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
2015 Classroom Crisis (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
Gintama° (TV seriál)
Haikjú!! Second Season (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Show by Rock!! (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Free! Eternal Summer (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Space☆Dandy 2 (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Gingicune (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave 2 (TV seriál)
Kami-sama no inai ničijóbi (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Koitabi: True Tours Nanto (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
2012 Araši no joru ni: Himicu no tomodači (TV seriál)
Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Hakuóki: Reimeiroku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
Medaka Box (TV seriál)
Rinne no Lagrange (TV seriál)
Rinne no Lagrange: Season 2 (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Čibi Devi! (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Hakuóki: Hekkecu roku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
Hakuóki: Šinsengumi kitan (TV seriál)
Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Majoi neko Overrun! (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Senkó no Night Raid (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hacukoi Limited (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
ChäoS;HEAd (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Tošokan sensó (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Skull Man (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Kemonozume (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Tonagura! (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Cluster Edge (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Lime-iro rjúkitan Cross (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! Charming (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Divergence Eve (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Šingecutan cukihime (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Barom One (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Dennou Boukenki Webdiver (TV seriál)
Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 Seraphim Call (TV seriál)
1998 Saber Marionette J to X (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace